Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI - VINERI / Cum să-ţi impresionezi musafirii, de sărbători! Încearcă LAVA CAKE, un desert FIŢOS şi GUSTOS

Publicat:

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Au mai ramas doar câteva zile pâna la Craciun, iar gospodinele se dau peste cap pentru a-si surprinde musafirii. Va propunem si noi o reteta de desert usor de preparat, de un succes garantat.

Nu va trebuie prea multe ingrediente si nici prea multa pricepere pentru a face acest desert. Rezultatul, însa, este unul cu totul deosebit.

Ingrediente:

2/3 cana (150 gr) unt, plus unt pentru uns formele
4 oz (100 gr) ciocolata amaruie
4 oua
2/3 cana (150 gr) zahar
1/2…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Rețeta de cozonac de post. Un desert gustos, perfect pentru aceasta perioada

10:30, 24.04.2024 - Daca vreți sa mancați un desert gustos, dar nu aveți idee ce sa pregatiți, atunci incercați rețeta de cozonac de post. Este un desert gustos, pentru pentru aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Sarbatorile zilei din 9 aprilie 2024 - Sf. Mc. Eupshie; Sf. Cuv. Vadim

06:36, 09.04.2024 - Sarbatorile zilei din 9 aprilie 2024 - Sf. Mc. Eupshie; Sf. Cuv. VadimOrtodoxe Sf. Mc. Eupshie; Sf. Cuv. Vadim Greco-catolice Sf. m. Eupsihie din Cezareea Romano-catolice Fer. Ubald, calug. Sfantul Mucenic Eupshie este pomenit in calendarul crestin ortodox la…

Lasa-te de fumat cu acest preparat din 6 ingrediente!

09:50, 22.03.2024 - Fumatul – un viciu raspandit, o dependența greu de invins. Dar ce ai zice daca am spune ca exista un desert care te poate ajuta sa renunți la fumat? Da, ai citit bine! Acest preparat simplu și delicios te poate ajuta sa invingi dependența de nicotina, folosind doar 6 ingrediente pe care le gasești deja…

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

Negresa cu gem, prajitura foarte ieftina si rapida care te scoate din impas. Musafirii te vor lauda pentru acest desert

14:05, 03.03.2024 - Daca vrei sa faci o prajitura rapida și foarte ieftina, care sa te salveze in fața oaspeților. Este o rețeta pentru care ai nevoie de doar cateva ingrediente, cu care nu vei da greș. Musafirii te vor lauda pentru acest desert, iți va ieși genial. Cea mai buna rețeta de negresa Atunci cand vorbim despre…

DESERT Tort ieftin, de sezon

15:50, 02.03.2024 - Rețeta combina un blat de pișcot, budinca de vanilie și un strat de capșuni in gelatina, creand un desert rafinat și aromat, ideal pentru orice ocazie. The post DESERT Tort ieftin, de sezon first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?