Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Negresă cu gem, prăjitura foarte ieftină şi rapidă care te scoate din impas. Musafirii te vor lăuda pentru acest desert

Publicat:
Negresă cu gem, prăjitura foarte ieftină şi rapidă care te scoate din impas. Musafirii te vor lăuda pentru acest desert

Daca vrei sa faci o prajitura rapida și foarte ieftina, care sa te salveze in fața oaspeților. Este o rețeta pentru care ai nevoie de doar cateva ingrediente, cu care nu vei da greș. Musafirii te vor lauda pentru acest desert, iți va ieși genial. Cea mai buna rețeta de negresa Atunci cand vorbim despre […] The post Negresa cu gem, prajitura foarte ieftina si rapida care te scoate din impas. Musafirii te vor lauda pentru acest desert appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu vișine și nuca. Desert delicios pentru zilele de post

23:55, 07.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, dar nu știi ce sa pregatești in zilele de post? Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu vișine și nuca. Iata cum trebuie sa procedezi, pas cu pas. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Prajitura care se face singura. Reteta rapida si simpla care te va salva daca ai musafiri neanuntati, e delicioasa

20:40, 03.04.2024 - Prajitura delicioasa care se prepara rapid și simplu! Prajitura inteligenta este preferata de toata lumea. Va ieși gustoasa chiar daca o preparați prima data. Acest desert se mai numește și cremșnitul puturosului. Și asta pentru ca nu are nevoie de praf de copt ca sa creasca. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Cea mai ieftina reteta cu piept de pui. E rapida si iese un deliciu, o vei face mereu de acum

11:16, 13.03.2024 - Pieptul de pui este foarte versatil. Poate fi integrat in sandvișuri, salate, mancaruri sau alte rețete din bucatarie. Poate fi gatit simplu și servit ca fel principal de mancare. Bucatarul Ovidiu din Bacau, sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online, a dezvaluit cea mai rapida rețeta cu…

Prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor. E reteta ideala pentru cand esti pe fuga

09:40, 03.03.2024 - Daca nu aveți un cuptor disponibil pentru a face un desert, trebuie sa știți ca exista și alte prajituri care se pot prepara fara coacere. Iata cum se face prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor. Se face rapid și simplu! Prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor Prajiturile sunt adorate de toata…

Rețeta de prajitura cu nuci și gem. Un desert simplu și delicios

10:11, 27.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert gustos, atunci pregatește rețeta de prajitura cu nuci și gem. Este un preparat simplu și sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?