Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚETA ZILEI: VINERI - Brioșe cu fulgi de ciocolată, ornate cu cremă de căpșuni și frișcă

Publicat:

Aveți pofta de ceva dulce chiar înainte de marea petrecere de Revelion? Ați vrea sa preparați un dulce rapid și foarte gustos? Brioșele cu ciocolata ornate cu frișca și crema de capșuni este cea ma buna alegere.

Aveți aici o rețeta simpla și extrem de gustoasa! Doar sa o priviți și va lasa gura apa. Acest desert este foarte apetisant și implica costuri reduse. Urmați acești pași și veți savura cele mai bune brioșe mâncate vreodata!

INGREDIENTE:
- 220 de grame de ciocolata cu 70% cacao (sau de care va place)
- 120 de grame de unt cu 80% grasime
- 80 de…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desertul Fontainebleau: Fraguțe cu crema de branza și frișca

09:56, 14.05.2024 - Este sezonul capșunilor iar deserturile noastre preferate aproape toate conțin macar fructe, daca nu și ciocolata pe langa fructe. Una dintre cele mai bune combinații, de altfel, este exact ciocolata cu capșuni, dar in ce privește preferințele, parca sta

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Rețeta de supa crema de praz cu avocado. Un preparat gustos pentru perioada de post a Paștelui

10:05, 15.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de supa crema de praz cu avocado. Este un preparat delicios și sanatos, perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu rom și capșuni. Desert delicios pentru momente speciale

23:50, 10.03.2024 - Daca vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu știi ce sa mai faci, noi iți prezentam o rețeta simpla de prajitura cu rom și capșuni. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Trebuie sa fii atenta la toți pașii daca iți dorești ca rezultatele sa fie pe…

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Chec cu cacao, reteta ieftina si simpla. Te salveaza de fiecare data cand nu stii ce sa faci dulce rapid

20:35, 07.03.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase preparate, care se gatește repede și nu este deloc complicat. Este o prajitura ieftina, care te salveaza cand nu știi ce sa faci dulce. Iata cea mai ieftina rețeta, cu care nu vei da greș niciodata. Cea mai simpla rețeta de chec cu cacao Iți prezentam o rețeta…

Rețeta de trufe de ciocolata alba cu ghimbir. Un dulce delicios pentru cei dragi

19:35, 04.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele deserturi și vrei sa incerci ceva nou, atunci gatește trufele de ciocolata alba cu ghimbir. Este un dulce delicios pentru cei dargi. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?