Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta scovergilor ca la bunica, desertul delicios al copilăriei. Cum trebuie întins corect aluatul pentru preparatul de vis

Publicat:

, o invatatoare din comuna Unirea, pasionata de gatit, mestereste si in prezent bunatati mostenite de la bunica sa. “Stiu ca termenul «ca la bunica» s-a demonetizat deja, dar nici nu-l pot inlocui, asa cum nu pot inlocui in inima mea amintirea acestor scovergi, pe care le-am mancat pentru prima data tot la bunica! Si acum, ca si in copilarie, mi se face dor de aceste infoiate si niciodata nu preget sa le fac pentru mine si pentru ai mei. Sa vedeti ce usor se fac”, spune gospodina.

Ingrediente:

- 500 gr. faina + 100 gr. pentru infainat planseta                                             

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai buna prajitura cu gem ca la bunica. Cum prepari acest desert delicios care iți va aminti de copilarie

00:00, 14.05.2024 - Cand Nicolae Ceaușescu conducea Romania, prajitura cu gem și aluat razuit facea furori printre barbați și copii. Era unul dintre deserturile cu care gospodinele incercau sa indulceasca viața deja dificila pe care o traiau multe familii. Desertul delicios este ieftin, presupunand folosirea a doar șase…

Reteța de chec cu lamaie și banane. Desertul delicios pentru cei dragi

09:30, 11.05.2024 - Dulciurile facute in casa sunt delicioase și mereu vor fi mult mai apreciate decat cele care se gasesc pe rafturile magazinelor. Sunt mult mai aromate, astfel ca ii vor aduce pe cei dragi impreuna la aceeași masa. Rețeta de chec de mai jos este gustoasa și se prepara foarte simplu!

Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios

00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Desertul din cateva ingrediente care se prepara in 5 minute. E delicios si te scapa de grija musafirilor neanuntati

11:20, 27.03.2024 - Delicat, cu textura fina, acest desert face parte din categoria prajiturilor cu care nu dai greș și pe care nimeni nu il poate refuza. Se prepara extrem de simplu, in doar 5 minute, cu cateva ingrediente din bucatarie. Iata cum se prepara flanul de banane și vanilie, un desert care are consistența unei…

Rețeta de supa crema de morcovi cu ricotta. Preparatul este simplu și delicios

09:10, 26.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești și nimic pare ca nu mai este pe placul tau, rețeta de mai jos te poate ajuta. Supa crema de morcovi și ricotta va aduce un gust unic pentru tine și iți va bucura panilele gustative. Se prepara simpla, astfel ca nu ai nevoie de multe cunoștințe in bucatarie.

Rețeta de pandișpan cu cacao și vișine. Desertul cu care sa-ți surprinzi partenerul de Dragobete

09:01, 24.02.2024 - Rețeta de pandișpan cu cacao și vișine este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este desertul cu care vei reuși sa-ți surprinzi partenerul de Dragobete. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?