Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de supă cremă de morcovi cu ricotta. Preparatul este simplu și delicios

Publicat:

Daca nu știi ce sa mai gatești și nimic pare ca nu mai este pe placul tau, rețeta de mai jos te poate ajuta. Supa crema de morcovi și ricotta va aduce un gust unic pentru tine și iți va bucura panilele gustative. Se prepara simpla, astfel ca nu ai nevoie de multe cunoștințe in bucatarie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de turta dulce de post. Gustarea ideala pentru toata familia

00:45, 23.04.2024 - Turta dulce este un desert simplu și delicios. Are o istorie lunga și a fost preparata in numeroase moduri, de-a lungul timpului. A ajuns sa fie populara in toata lumea, iar avantajul este ca se prepara foarte simplu. Nu ai nevoie de talent in bucatarie, insa rezultatul poate fi delicios. Iata cum se…

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta de paste cu sos de ardei. Preparatul este simplu și rapid

18:55, 25.02.2024 - Pastele sunt des consumate de romani datorita versatilitații lor. Ele sunt delicioase și se pot combina cu o mulțime de ingrediente pentru ca rezultatul sa fie unul delicios. Rețeta de mai jos se prepata foarte simplu, iar, cu ajutorul ei ii vei surprinde pe cei dragi.

Rețeta de prajitura cu branza și piersici. Desert simplu și delicios pentru weekend

13:25, 25.02.2024 - Fara doar și poate, orice gospodina iși dorește sa ii surprinda pe oamenii dragi din viața ei cu cele mai delicioase preparate. Daca te gandești sa faci un desert delicios in acest weekend, dar nu știi ce, noi avem o soluție care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura…

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de paste cu ricotta și nuci. Preparatul pe care sa-l gatești pentru cina in familie

01:15, 10.02.2024 - Pastele sunt delicioase și pot fi combinate cu o mulțime de alimente. Rețeta de mai jos este ideala pentru o cina in familie, iar avatanjul este ca se gatește simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente.

Rețeta de rulada fara coacere cu biscuiți și crema. Un desert simplu și delicios

10:25, 05.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de o rulada delicioasa, insa nu-ți dorești sa o cumperi de la magazin, atunci ar trebui sa o faci chiar la tine acasa. Noi iți vom explica pas cu pas cum sa pregatești rulada fara coacere cu biscuiți și crema. Este un desert simplu și delicios, care va reuși sa-ți incante papilele…

Rețeta rapida de crema de zahar ars. Ai nevoie de cinci ingrediente pentru acest desert simplu și delicios

18:05, 03.02.2024 - Daca nu ai idee cu ce desert sa ii mai surprinzi pe cei dragi, atunci noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de crema de zahar ars. Se prepara extrem de rapid și ai nevoie de doar cinci ingrediente.


Ce parere ai despre aceasta stire?