Gela Dumitrache - Stiri si informatii despre Gela Dumitrache | prima pagina Ultima actualizare: 10:21:37, 29.04.2024
17:25, 03.12.2020
Cum faci acasă cele mai bune scovergi. Secretul rețetei păstrat zeci de ani
O rețetă ușoară de scovergi, precum pregătesc bunicile, poate să fie descoperită în bucătăria gospodinelor din Bărăgan. Cu ingrediente simple, așa cum erau pregătite ele la țără, simple sau cu brânză, acestea sunt…
04:25, 25.12.2018
Cel mai sănătos preparat de post. Cum faci turtele bunicii, un aperitiv ieftin şi gustos. Cât se lasă coca la crescut
Gătite mai ales în post, turtele sunt un apertivit ieftin şi sănătos. Reţeta de pe vremea bunicii se mai păstrează şi astăzi. Gătite ca odinioară la ţară, turtele făcute în casă sunt un deliciu. Gela Dumitrache,…
18:43, 11.09.2018
Cum sa pui muraturi ca sa nu se mai inmoaie niciodata. Asa faci cele mai sănătoase murături care se păstrează până primăvara la fel de crocante şi aromate.
Pe langa savoarea bine-cunoscuta, muraturile sunt o farmacie la borcan. Prin conservare, ele isi pastreaza vitaminele si chiar dobandesc ceva mai multe proprietatile curative, spun unii specialisti. Muraturile…
18:30, 13.10.2017
GOGONELE şi MURĂTURI ASORTATE. Secretul reţetei de 100 de ani, cum faci saramura şi ce nu trebuie să pui în ea
Gela Dumitrache, o gospodină din comuna Unirea, pasionată de arta culinară, umple cămara cu bunătăţi. Toate preparatele pot fi descoperite pe blogul cufarulcubucurii.wordpress.com. Iată reţeta celor mai gustoase…
04:53, 20.04.2017
Cel mai gustos desert de la bunica: secretul scovergilor
Gela Dumitrache, o învăţătoare din comuna Unirea, pasionată de gătit, meştereşte şi în prezent bunătăţi moştenite de la bunica sa. “Ştiu că termenul «ca la bunica» s-a demonetizat deja, dar nici nu-l pot înlocui,…
08:13, 09.04.2017
Deliciu culinar de Florii: reţeta celui mai bun borş de peşte din Dunăre. Secretul preparatului gustos, ce ingrediente pui
Cea mai bună ciorbă de peşte din Dunăre o face, evident, o nevastă de pescar din Bărăgan. Pasionată de arta culinară, Gela Dumitrache, de profesie învăţătoare în comuna Unirea, pregăteşte bunătăţi ca la carte.…
04:29, 06.04.2017
Cea mai sănătoasă reţetă: cum faci salată de sfeclă şi ce să pui ca să fie gustoasă
Reţeta simplă a delicioasei garnituri, care poate fi aşezată lângă orice friptură sofisticată, o are Gela Dumitrache. Învăţătoare în comuna Unirea, gospodina îndrăgostită de gătit pregăteşte bunătăţi de toate felurile.…
06:38, 12.02.2017
Cea mai uşoară reţetă de pe vremuri. Cum faci turte ca ale bunicii, un aperitiv gustos şi sănătos
Turtele de pe vremea bunicii, pregătite din ingrediente simple şi sănătoase, se regăsesc şi astăzi în bucătăria gospodinelor din Bărăgan. Gătite ca odinioară la ţară, turtele făcute în casă sunt un deliciu. Gela…
07:57, 29.11.2016
Cea mai ieftină conservă pentru iarnă. Cum păstrezi cele mai gustoase roşii, ce ingrediente pui ca să fie delicioase
“Sunt bune la orice: supe, ciorbe, sosuri, alături de carne sau peşte la cuptor, la saramură, dar şi la salata. Vă mai trebuie nişte ceapă şi un fir de ulei de măsline şi vă veţi bucura şi la iarnă…
07:37, 29.11.2016
Cea mai ieftină conservă pentru iarnă. Cum faci păstrezi cele mai gustoase roşii
“Sunt bune la orice: supe, ciorbe, sosuri, alături de carne sau peşte la cuptor, la saramură, dar şi la salata. Vă mai trebuie nişte ceapă şi un fir de ulei de măsline şi vă veţi bucura şi la iarnă de gustul roşiilor…
04:18, 25.11.2016
Cele mai gustoase murături: secretul unei reţete de 100 de ani
Gela Dumitrache, o gospodină din comuna Unirea, pasionată de arta culinară, umple cămara cu bunătăţi. Toate preparatele pot fi descoperite pe blogul cufarulcubucurii.wordpress.com. Ingrediente: gogonele verzi şi…
06:17, 15.09.2016
Cea mai simplă şi gustoasă salată pentru iarnă. Cum se găteşte ardeiul copt perfect
Gela Dumitrache, o gospodină din comuna Unirea care pregăteşte tot felul de bunătăţi şi le împarte cu prietenii săi virtuali pe blogul său culinar cufarulcubucurii.wordpress.com, ne dezvăluie reţeta acestui preparat…
06:28, 26.05.2016
Desertul senzaţional care se pregăteşte în luna mai. Cum faci cea mai bună dulceaţă de trandafiri, secretele deliciului culinar
Gela Dumitrache, pasionată de arta culinară, are ca moştenire de familie o reţetă senzaţională de dulceaţă de trandafiri. Un elixir, aşa cum îi place să numească dulcele pe care îl pregăteşte cu drag în fiecare…
09:25, 24.04.2016
Cum faci cea mai bună saramură de crap din Dunăre. Reţeta preparatului gustos şi sănătos, cât ţii peştele pe grătar
“Povestea asta minunată o ştiu de la nea Tudor Gologanu, un pescar priceput şi tare hâtru, căruia îi datorez mult din experienţa mea culinară, vis- a- vis de gătitul sănătos al peştelui din apele Dunării.…
09:03, 06.04.2016
Cum faci cele mai pufoase clătite. Secretul desertului delicios, ce pui în compoziţie ca să iasă perfecte
Reţeta unui desert gustos, altfel decât preparatul clasic în care umplutara constă în gem sau dulceaţă, ne este oferită de o învăţătoare din Bărăgan. Gela Dumitrache, din comuna Unirea, pasionată de arta…
06:23, 25.03.2016
Mâncare apetisantă în post. Ingrediente care fac delicioase ciorba de peşte şi ghiveciul călugăresc
Gospodinele inventează fel de fel de reţete pentru a trece cu bine peste perioada de post. Iată un meniu simplu, pentru toate buzunarele, foarte gustos, săţios şi care ia puţin timp de pregătire. De Buna Vestire,…
06:04, 23.03.2016
Cea mai uşoară şi gustoasă reţetă în post: peşte la grătar, cu garnitură de ciuperci. Cum îl pregăteşti ca să iasă gustos
Gela Dumitrache, învăţătoare în comuna Unirea, soţie de pescar, găteşte cu drag preparate rapide şi sănătoase. Cea mai bună mâncare e peştele fript pe grătar, alături de o garnitură de ciuperci, mămăliguţă şi mujdei…
02:38, 19.01.2016
Reţeta scovergilor ca la bunica, desertul delicios al copilăriei. Cum trebuie întins corect aluatul pentru preparatul de vis
Gela Dumitrache, o învăţătoare din comuna Unirea, pasionată de gătit, meştereşte şi în prezent bunătăţi moştenite de la bunica sa. “Ştiu că termenul «ca la bunica» s-a demonetizat deja, dar nici nu-l pot înlocui,…
02:29, 14.01.2016
Zeama care alungă boala: supa de pasăre cu tăieţei, cel mai bun leac pentru răceală, după o reţetă din Bărăgan
Reţeta simplă, dar deosebit de gustoasă, este pregătită de Gela Dumitrache, o învăţătoare din comuna Unirea pasionată de gătit. Reţeta de supă, alături de alte bunătăţi, pot fi descoperite pe blogul culinar al…
02:17, 26.11.2015
Cum faci turte ca ale bunicii. Cea mai uşoară reţetă pentru un aperitiv delicios - secretele unei bucătărese din Bărăgan
Gela Dumitrache, o învăţătoare din comuna Unirea pasionată de gătit, meştereşte şi în prezent bunătăţi moştenite de la bunica sa. “Bunica, le zicea pur şi simplu „turte” şi ce bune erau şi ce mult mi-ar plăcea…
00:54, 14.11.2015
Garnitura care stă bine lângă orice friptură. Ce trebuie să pui în salata de sfeclă roşie ca să iasă foarte gustoasă
Reţeta simplă a delicioasei garnituri, care poate fi aşezată lângă orice friptură sofisticată, o are Gela Dumitrache. Învăţătoare în comuna Unirea, gospodina îndrăgostită de gătit pregăteşte bunătăţi de toate felurile.…
08:52, 05.11.2015
Cea mai simplă reţetă. Mâncarea de gutui a bunicii, un desert de toamnă, cu parfum şi gust divin
"Am continuat aventurile culinare cu eroi din lumea toamnei, doar amintirile ce mă năpădesc privind gutui în fereastră sunt de vină. Astăzi, venind de la serviciu, o vecină exact asta făcea, aşeza gutui la fereastră…La…
00:23, 26.10.2015
Desert în 15 minute. Cum faci plăcintă cu dovleac, un dulce gustos şi sănătos
Desertul nesofisticat, deosebit de gustos, se pregăteşte iute, mai ales dacă foile sunt cumpărate. Gela Dumitrache, o gospodină din comuna Unirea, pasionată de gătit, spune că pregăteşte acest dulce savuros în…
10:23, 03.10.2015
Cea mai simplă conservă pentru iarnă. Secretul ardeilor copţi în oţet, o salată delicioasă, după o reţetă din Bărăgan
Gela Dumitrache, o gospodină din comuna Unirea care pregăteşte tot felul de bunătăţi şi le împarte cu prietenii săi virtuali pe blogul său culinar cufarulcubucurii.wordpress.com, ne dezvăluie reţeta acestui…
06:24, 21.09.2015
Cum se prepară adevărata pastă de roşii. Secretul celei mai bune reţete de bulion, fără conservanţi
“Am pregătit fel de fel de sosuri de roşii pentru iarnă, mai dulci, mai picante, aş zice chiar şi exotice, cu cardamom, ghimbir şi scorţişoară, dar cu toate astea, în fiecare toamnă, când se înroşeşte ardeiul din…
00:53, 18.09.2015
Cea mai ieftină conservă pentru iarnă. Roşii uscate la soare, marinate în ulei de măsline, un deliciu culinar din Bărăgan
O metodă simplă şi uşor de pus în practică este uscarea roşiilor la soare. Fără conservat, fără alte E-uri, doar cu sare şi ulei de măsline. Astfel, peste iarnă avem legume sănătoase care pot fi folosite la saramură,…
02:28, 03.09.2015
Cum pregăteşti cea mai bună zacuscă, vedeta conservelor de toamnă. Secretul gustării delicioase, după o reţetă a bunicii
Pasionată de gătit, Gela Dumitrache, o învăţătoare din comuna Unirea, creează tot felul de bunătăţi pe care le împarte cu prietenii săi virtuali pe blogul cufărulcubucurii.wordpress.com. “De la an la an pregătim…
00:44, 09.08.2015
Cea mai răcoritoare băutură pe caniculă: energizant cu castravete şi mentă, un elixir estival
“Gradele astea urcă nebuneşte-n termometru şi cu cât urcă ele mai sus, cu atât mai jos vrem să coborâm temperatura lichidelor cu care ne hidratăm, fiindca e nevoie de serios de acest lucru…Vreau să vă spun că pentru…
02:43, 06.08.2015
Cea mai sănătoasă reţetă cu peşte în post. Saramură cu crap din Dunăre, un deliciu culinar, uşor de preparat
“Povestea asta minunată o ştiu de la nea Tudor Gologanu, un pescar priceput şi tare hâtru, căruia îi datorez mult din experienţa mea culinară, vis- a- vis de gătitul sănătos al peştelui din apele Dunării. Sper…
00:33, 02.08.2015
FOTO Reţetă apetisantă: prăjitură cu fructe uscate. Secretele unui desert de post, cu parfum de vanilie şi lămâie
Reţeta, alături de alte bunătăţi de post, gătite de Gela Dumitrache, o învăţătoare, din judeţul Călăraşi, pasionată de arta culinară, poate fi găsită şi pe blogul său cu preparate cufărulcubucurii.wordpress.com.…