Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai simplă şi gustoasă salată pentru iarnă. Cum se găteşte ardeiul copt perfect

Publicat:

, o gospodina din comuna Unirea care pregateste tot felul de bunatati si le imparte cu prietenii sai virtuali pe blogul sau culinar cufarulcubucurii.wordpress.com, ne dezvaluie reteta acestui preparat simplu. De profesie invatatoare, , pasionata de arta culinara, inventeaza tot felul de preparate deosebite.

Ingrediente:

12 kg ardei gras sau kapia
1 l si jumatate otet

1-2  linguri sare grunjoasa
2 aspirine
o capatana mare de usturoi

Mod de preparare:

"Se spala si se usuca ardeii, apoi se coc pe disc, pe…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Un preparat perfect pentru acest sezon

11:15, 10.05.2024 - Pentru a te bucura de un preparat perfect pentru acest sezon al anului, atunci gatește rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Este un preparat care va reuși sa te surprinda placut și cu siguranța il vei gati mai des. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Proporțiile ideale de muraturi și cartofi pentru salata de boeuf. Asa va avea gustul perfect

16:20, 28.04.2024 - Unul din preparatele cel mai des intalnite pe msa romanilor, este fara indoiala salata de boeuf, dar, ca la orice preparat, este importanta cantitatea de ingrediente pe care o folosești. In cazul de fața, vorbim despre proporțiile ideale de muraturi și cartofi pentru salata de boeuf, iar daca ții cont…

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Unde sa nu plantezi niciodata rasadurile de ardei gras. Asa strici toata recolta, de fapt

16:56, 04.04.2024 - Ardeiul gras este o leguma care rareori lipsește din bucataria noastra, iar cel mai bun este cel cultivat chiar de noi, in propria gradina. Toți pașii pe care trebuie sa-i urmați pentru a avea o recolta bogata se afla in randurile de mai jos. Cum trebuie plantați ardeii grași Ardeii au un sezon lung…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Cum poți gati leurda? 3 rețete de primavara ușor de facut, dar incredibil de gustoase

12:46, 29.02.2024 - Cu gustul sau demențial și aromele intense - la fel ca usturoiul -, leurda adauga un strop de prospețime oricarei rețete. Iata trei opțiuni delicioase de a integra leurda in bucataria de primavara:1. Pesto de leurda pentru paste:Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta:- 2 legaturi de leurda proaspata-…


Ce parere ai despre aceasta stire?