Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii şi regina Camilla, ovaţionaţi la Bordeaux / FOTO-VIDEO

Publicat:

Regele Charles al III-lea al si regina Camilla, ovationati la Bordeaux

Regele Charles al III-lea al si regina consoarta Camilla au fost ovationati si aplaudati de multimea prezenta la sosirea lor in sud-vestul Frantei, relateaza vineri DPA/PA Media, conform Agerpres.

Camilla a primit un buchet de flori dupa ce ea si Charles au salutat sutele de persoane prezente vineri dupa-amiaza in fata primariei din Bordeaux, venite sa intampine cuplul regal.

Localnicii au fluturat steaguri ale Frantei si si au strigat "" ("Dumnezeu

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”, avertizeaza Lavrov

16:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov, informeaza Reuters.

Lavrov amenința SUA și NATO: Cresc riscul de razboi nuclear, prin obsesia de a infrange Rusia

13:26, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Satul unde fermierii fac cea mai gustoasa branza, inregistrata la OSIM

07:35, 06.04.2024 - Romania se poate mandri cu preparate tradiționale de-a dreptul gustoase. Este și cazul branzei produse de fermierii din satul Salcia Tudor-Gulianca, aflat la 70 de kilometri de municipiul Braila. In inima județului Braila, povestea branzei de Gulianca a captivat atenția iubitorilor de gastronomie. Gustul…

Mesajul secret afișat de Regina pe ținuta ei » Cum a aparut la evenimentul sportiv al momentului din Marea Britanie

08:50, 14.03.2024 - Regina consoarta a Marii Britanii, Camilla, și-a facut apariția miercuri in a doua zi a celui mai important eveniment sportiv al momentului din Marea Britanie, Festivalul de la Cheltenham. Cursele de cai au o mare importanța in Marea Britanie, avand o tradiție indelungata. Iar familia regala participa…

Becali, indignat de escapada lui Coldea in Dubai: "Ce cauta in club cu regina drogurilor?" Sageți catre Basescu

15:51, 24.02.2024 - "Eu n-am fost nici eu cheie de biserica, am umblat si eu pe colo, pe colo. Chiar la 53 de ani. Ce sa cauti in club de noapte la Dubai? Te duci cu familia, la plaja, dar ce sa cauti in club de noapte, cu regina de droguri? Pai ala mai poate sa fie om? Pai daca imi spui mie ca imi dai un milion si imi…

Regele Charles le-a mulțumit celor care i-au transmis ganduri bune dupa diagnosticarea cu cancer

20:11, 18.02.2024 - Regele Charles al Marii Britanii a fost vazut zambind și salutand curioșii pe drumul spre biserica, la Sandringham, impreuna cu regina Camilla, a relatat, duminica, Sky News. Zilele trecute el a urmat prima etapa de tratament contra cancerului.

Cum se simte regele Charles. Suveranul a inceput tratamentul pentru cancer: „Asta este incurajator"

07:55, 09.02.2024 - Regele Charles se simte "extrem de bine" dupa diagnosticul de cancer, spune Camilla. Regina a facut primele declarații dupa anunțul de saptamana aceasta privind diagnosticul suveranului, in timp ce a participat la un eveniment caritabil.


Ce parere ai despre aceasta stire?