Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacţiile oficililor români la imaginile dramatice de la Bucea, Ucraina

Publicat:

Reactiile oficililor romani la imaginile dramatice de la Bucea, Ucraina   Președintele României,   / Foto. presidency.ro.

Președintele României, , a scris aseara pe Twitter ca imaginile de la Bucea trebuie sa fie un memento pentru întreaga lume și ca justiția internaționala trebuie sa prevaleze.

La rândul sau premierul a declarat ca toate crimele îngrozitoare comise în Ucraina de soldații ruși trebuie judecate și pedepsite de justiția internaționala.

Copiii, femeile, civilii abuzați…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Klaus Iohannis, candidat la șefia NATO, discuție cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan

03:00, 20.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, candidat la șefia NATO, a avut, vineri seara, o discuție la telefon cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Care a fost subiectul convorbirii. Klaus Iohannis, discuție cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan: ”Am subliniat rolul esențial al NATO in…

Iohannis s-a intalnit cu Zelenski la summit-ul de la Vilnius: „Am reiterat sprijinul nostru ferm pentru Ucraina”

14:35, 11.04.2024 - Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit joi cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Vilnius, in marja Summit-ului Initiativei celor Trei Mari. „Am reiterat sprijinul nostru ferm pentru Ucraina, pe toate dimensiunile relevante”, a scris șeful statului pe X (fosta Twitter).

Roberta Metsola in dialog cu tineri din Romania – 6 martie, Opera Naționala București

22:00, 04.03.2024 - Presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, va efectua o vizita in Romania  miercuri,  6 martie 2024 și va avea intalniri cu Klaus Iohannis, Președintele Romaniei; Marcel Ciolacu, Prim Ministrul Romaniei; Nicolae Ciuca, Președintele Senatului și Alfred Simonis, Președinte interimar al Camerei…

VIZITA LA NIVEL INALT Roberta Metsola vine in 6 martie in Romania

10:45, 02.03.2024 - Ea va avea intalniri cu Klaus Iohannis, Președintele Romaniei; Marcel Ciolacu, Prim Ministrul Romaniei; Nicolae Ciuca, Președintele Senatului și Alfred... The post VIZITA LA NIVEL INALT Roberta Metsola vine in 6 martie in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Ciuca: Nu cred ca trebuie sa speculam ca presedintele Iohannis se va muta de la Sibiu la Bucuresti doar pentru ca are dreptul la o casa. Ce spune despre reabilitarea vilei din Aviatorilor?

19:30, 29.02.2024 - ”Nu cred ca trebuie sa anticipam acum si sa speculam ca domnul presedinte se va muta de la Sibiu la Bucuresti doar pentru ca are dreptul la o casa”, a afirmat Nicolae Ciuca, intr-o emisiune TV, citat de news.ro.”Nu am niciun fel de date si de aceea nu as vrea sa speculez. Ceea ce va pot spune cu adevarat…

Ciolacu și Ciuca, noi precizari despre vila din Aviatorilor: Iohannis „nu mi-a cerut spatiu locativ” / „Sa nu speculam ca se va muta de la Sibiu doar pentru ca are dreptul la o casa”

08:35, 29.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri seara, la Romania Tv, ca președintele Klaus Iohannis nu a facut solicitare pentru vreo locuința dupa terminarea mandatului de la Cotroceni. La randul sau, șeful Senatului, Nicolae Ciuca, a precizat, la Antena 3, ca renovarile de la vila de protocol din Bulevardul…

Ciuca: Nu cred ca trebuie sa speculam ca presedintele Iohannis se va muta de la Sibiu la Bucuresti doar pentru ca are dreptul la o casa. Ce spune despre reabilitarea vilei din Aviatorilor?

22:40, 28.02.2024 - ”Nu cred ca trebuie sa anticipam acum si sa speculam ca domnul presedinte se va muta de la Sibiu la Bucuresti doar pentru ca are dreptul la o casa”, a afirmat Nicolae Ciuca, intr-o emisiune TV, citat de news.ro.”Nu am niciun fel de date si de aceea nu as vrea sa speculez. Ceea ce va pot spune cu adevarat…

Declarație-bomba de la Marcel Ciolacu: „PSD il va sprijini pe Klaus Iohannis sa obțina o poziție importanta la nivel european”

10:50, 22.02.2024 - Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a facut recent declarații referitoare la susținerea pe care partidul sau o va acorda lui Klaus Iohannis in vederea obținerii unei poziții relevante la nivel european. Ciolacu a subliniat importanța ca un roman sa ajunga intr-o poziție-cheie in…


Ce parere ai despre aceasta stire?