Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacţia Antena Group la decizia AVON de a retrage reclama difuzată în cadrul emisiunii Acces Direct

Publicat:

Antena Group considera ca decizia companiei AVON, de a retrage publicitatea difuzata in cadrul emisiunii , reprezinta un demers neconform cu principiile elementare de business si este o masura care da curs unei actiuni de manipulare mediatica, dupa cum reiese din scrisoarea adresata de CEO Antena Group, , directorului general AVON, Razvan Diratian.
_____________________________________________


", Director General
Am constatat faptul ca AVON, compania dumneavoastra, a luat decizia de a afecta relatia…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apple anunța ca retrage reclama sa controversata pentru noul iPad Pro, dar nu chiar de tot

11:26, 10.05.2024 - Apple și-a cerut scuze joi și a anunțat ca retrage reclama controversata pentru noul iPad Pro, dupa ce aceasta a declanșat un val de critici din partea actorilor și a altor profesioniști din lumea cinematografica, relateaza Business Insider.

Adela Popescu face reclama emisiunii lui Radu Valcan. Ce a spus vedeta despre „Insula iubirii”: „Nu cred ca este o idee buna”

23:41, 01.05.2024 - Emisiunea Insula Iubirii va reveni in curand pe micile ecrane cu sezonul numarul 8! La inceputul acestui an, Radu Valcan și-a anunțat fanii direct din Thailanda ca show-ul de la Antena 1 va debuta curand la tv. Emisiunea se pare ca este urmarita și de partenera de viața a lui Radu, Adela Popescu. Vedeta…

Acces Direct. Antrenor de tenis, evacuat de urgența din vila din Snagov. Fiica și fosta soție s-ar fi aliat impotriva lui Mihai: „Sunt un om disperat”

19:35, 14.03.2024 - La o varsta respectabila, Mihai Tomescu a ajuns la capatul puterilor. Antrenorul de tenis susține ca fiica și fosta soție au vrut sa ii ia tot, el urmand sa fie evacuat din casa din Snagov, singura proprietate pe care ar fi vrut sa o pastreze.

Star Matinal. Alexia Țalavutis sarbatorește 8 martie in Thailanda. Prezentatoarea emisiunii se afla intr-un loc superb: „Peisaj exotic...” / VIDEO

12:40, 08.03.2024 - Alexia Țalavutis sarbatorește 8 martie in Thailanda. Prezentatoarea de televiziune se afla intr-un loc superb. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, cantareața a facut cateva declarații despre aceasta zi speciala, Ziua Internaționala a Femeii. Iata ce a marturisit actrița!

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Acces Direct. Familia Ginei, dovezile care ar putea arata ca femeia ar fi fost ucisa. Semnele care le-au dat de banuit apropiaților: „La inmormantare...” / VIDEO

17:45, 21.02.2024 - Noi detalii șocante in cazul Ginei! Familia considera ca femeia ar fi fost ucisa. Semnele care le-au dat de banuit apropiaților. Ce a marturisit Mircea, unchiul ei, in exclusivitate pentru ediția de astazi de la Acces Direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?