Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RÂDE CU POFTĂ! Comedy Zebra Show, "cei șapte pitici, cu șapte glume mici", pe scena de la iUmor (VIDEO)

Publicat:

Actorie, dans, si multa voie buna pe scena de la iUmor. Glumele baietilor au starnit zimbete si au primit ropote de aplauze de la spectatori si de la cei tre jurati. 

"Cei șapte pitici, cu șapte glume mici" au primit trei like-uri din partea juratilor. Si cum a spus unul dintre jurati fraza: "Ce frumos e Costinestiul daca-l treci prin Photoshop", va ramane in istoria glumelor.

Cum au evoluat tinerii pe scena de la iUmor vedeti in imaginile video de mai jos. 

Share pe G+ OK VK

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cine este Nemo, artistul elvețian care a caștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scena la cateva secunde dupa ce l-a primit / VIDEO

12:35, 12.05.2024 - A fost o finala incendiara la Eurovision 2024! O mulțime de artiști excepționali au facut show pe scena, dar doar Nemo a convins publicul din Europa ca merita sa caștige. Iata cine este artistul elvețian care a obținut 591 de puncte și a spart trofeul pe scena, la scurt timp dupa ce l-a primit.

„Nepoata” dureros de frumoasa a lui Florin Piersic, pe scena Romanii au talent. Cine este Evelyn Iekel, a primit 4 de DA

00:00, 04.05.2024 - Pe scena Romanii au talent, in ediția de vineri seara, 3 mai 2024, a urcat o blonda superba, indragostita de limbi straine și muzica. Ea este Evelyn Iekel din Iași, are 20 de ani, dar acum locuiește in București, unde e studenta la Administrarea afacerilor cu predare in limbi straine, limba engleza,…

Cosmin Natanticu și Eliza iși doresc sa devina parinti dar se tem. Ce discuții au avut cei doi pe marginea acestui subiect. „Sa nu se intample”

14:06, 29.04.2024 - Cosmin Natanticu și Eliza s-au casatorit in 2010 și formeaza unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi nu au devenit parinti, iar actorul a explicat de ce nu s-a intamplat asta pana acum, precizand ca daca ar deveni tata, și-ar dori sa aiba un baiat.„Din pacate, in ziua de azi, am foarte multe exemple…

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Dița revine pe scena cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scena”

22:15, 21.04.2024 - Andreea Dița a revenit, pentru a patra oara, pe scena pentru a se distra. De aceasta data simte ca textul ii este potrivit și ca este lucrat foarte bine. Acesta este in nota shakeasperiana.

Ioana State revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Avem dovada ca exista umor!”

16:21, 12.04.2024 - Duminica aceasta, cel de-al noualea episod iUmor o va avea ca invitat special pe Ioana State, care deschide ediția in stilul caracteristic, starnind aplauzele tuturor: „Abia așteptam sa revin la voi, m-am pregatit pentru seara asta, m-am machiat frumos, n

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Kalin Brothers, moment impresionant pe scena iUmor. Vedetele momentului pe TikTok au facut spectacol in cadrul emisiunii de la Antena 1: „Va ador!” / VIDEO

23:30, 17.03.2024 - In ediția de duminica, 17 martie 2024, cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor i-a adus pe Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok. Aceștia au avut parte de un moment impresionant pe scena iUmor. Vedetele momentului pe TikTok au facut spectacol in cadrul emisiunii de la Antena 1.

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?