Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Racheta” Omondi a spulberat „U” pe Cluj Arena! Victorie uriașă pentru UTA

Publicat:
„Racheta” Omondi a spulberat „U” pe Cluj Arena! Victorie uriașă pentru UTA

Au fost mulți sceptici inaintea partidei pe care a jucat-o astazi pe contra echipei locale Universitatea, chiar daca UTA venea dupa... The post „RachetaOmondi a spulberat „U” pe ! Victorie uriașa pentru UTA appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Omondi, ce evoluție… UTA a spulberat Oțelul dupa o repriza secunda excelenta

20:30, 25.04.2024 - UTA a spulberat Oțelul Galați, echipa antrenata de Dorinel Munteanu, dupa o repriza secunda excelenta in care a inscris de trei ori. Omondi este un... The post Omondi, ce evoluție… UTA a spulberat Oțelul dupa o repriza secunda excelenta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fotbalistul care nu a fost niciodata titular la FC Petrolul a adus victoria pe „Cluj Arena”, in fața lui „U”! Primele rezerve utilizate de debutantul pe banca” lupilor” au facut remontada, in numai doua minute: Irobiso și Jyry!

01:45, 14.04.2024 - Meciul din prime-time, de pe „Cluj Arena”, dintre Universitatea și FC Petrolul Ploiești a avut un istoric aparte: o prima repriza pe care specialiștii ar fi numit-o tacticizata la maximum, pe cand suporterii celor doua combatante, drept o „pastila” perfecta nu contra, ci pentru a induce… plictiseala,…

VIDEO - Se schimba radical cel mai mare loc de festivaluri din Romania: fanii Untold vor avea o surpriza uriașa

23:50, 09.04.2024 - Consiliul Județean Cluj arata faptul ca stadionul Cluj Arena, locul unde se desfașoara festivalul Untold, dar și alte festivaluri sau evenimente cu mare priza la public, se va schimba din temelii. Astfel, președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a explicat ca pe noul stadio Cluj Arena se va reconfigura zona…

Victorie clara pentru CSM Lugoj in Liga a IV-a Timiș

11:30, 08.04.2024 - Ramași fara antrenorul principal Arpad Laczko dupa infrangerea de la Șag, fotbaliștii de la CSM Lugoj au oținut o victorie categorica in etapa a 26-a a Ligii a IV-a Timiș. Cu Dafin Danciu pe banca, CSM Lugoj s-a impus, pe teren propriu, cu 8-0 in intalnirea cu Universitatea de Vest din Timișoara.…

Punct ochit, punct lovit! Remiza alba intre „U” și UTA pe Cluj Arena și lupta pentru locul 7 continua

20:20, 30.03.2024 - Un punct dorit de UTA pe Cluj Arena și, la final, un punct dobandit de gruparea aradeana pe stadionul formației Universitatea. Aradenii se prezentau sub... The post Punct ochit, punct lovit! Remiza alba intre „U” și UTA pe Cluj Arena și lupta pentru locul 7 continua appeared first on Special Arad ·…

UTA, fara Micovschi și Luckassen pe „Cluj Arena”! Ar putea debuta Ezekiel Imoh

16:20, 30.03.2024 - Peste mai puțin de doua ore, pe „Cluj Arena” se vor intalni Universitatea și UTA. Rednic, antrenorul echipei aradene, nu se va putea baza pe... The post UTA, fara Micovschi și Luckassen pe „Cluj Arena”! Ar putea debuta Ezekiel Imoh appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

„Antreprenoriatul feminin, de la idee la succes”, la UVVG

15:30, 08.03.2024 - *25% dintre firmele romanești sunt deținute de femei „Antreprenoriatul feminin, de la idee la succes” a fost tema workshop-ului organizat de Universitatea de Vest „Vasile... The post „Antreprenoriatul feminin, de la idee la succes”, la UVVG appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

UTA, victorie uriașa cu Petrolul dupa un joc ca o finala! Au mai ramas alte trei finale….

18:35, 24.02.2024 - UTA este la doar trei pași de un obiectiv care parea o gluma proasta in urma cu cateva etapa. Echipa antrenata de Mircea Rednic este... The post UTA, victorie uriașa cu Petrolul dupa un joc ca o finala! Au mai ramas alte trei finale…. appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?