Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profeţiile Baba Vanga pentru 2024 aduc veşti proaste! Ameninţarea ce îi pune în pericol şi pe români

Publicat:

Baba Vanga nu a prezis evenimente prea placute pentru anul 2024. Omenirea se va confrunta cu fenomene meteo extreme, din cauza incalzirii globale. In pofida acestor lucruri, din spusele prezicatorilor, medicina va inregistra progrese importante. Totusi, sunt si vesti bune: se spune ca in acest an va fi descoperit un leac pentru cancer, iar atmosfera […] The post pentru 2024 aduc vesti proaste! Amenintarea ce ii pune in pericol si pe romani first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru romani! Guvernul ofera un ajutor financiar de 1.500 euro. Cine poate sa beneficieze

08:50, 02.04.2024 - Vești bune pentru romani! Guvernul a lansat un nou program prin care ofera suma de 1.500 euro. Cei care vor sa beneficieze de acești bani trebuie sa indeplineasca cateva condiții. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa iți intre banii in cont.

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Vești proaste! Ordinul trimis catre Casele de Pensii din toata țara

09:45, 20.02.2024 - Vești proaste! Casele de Pensii din intreaga țara au primit un ordin care aduce cu sine o veste ingrijoratoare. Noul ordin, conform noii Legi a Pensiilor, prevede o a doua recalculare a banilor, o masura care ar putea avea impact major asupra veniturilor.

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…

Vesti proaste de la meteorologi: ninsorile lovesc in Romania de Paște și 1 Mai

11:50, 06.02.2024 - Paștele ortodox este programat sa fie sarbatorit in acest an pe data de 5 mai, iar meteorologii de la AccuWeather au  publicat prognoza meteo pentru luna aprilie și primele zile din mai.Conform datelor disponibile, pare sa existe posibilitatea de ninsoare in luna mai, avand in vedere ca sunt așteptate…


Ce parere ai despre aceasta stire?