Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul Târg Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar organizat în România

Publicat:

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru organizeaza prima ediție a Targului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar, ”INOVALIMENT”. Evenimentul se va desfașura online, in perioada 23-27 noiembrie 2020, și este organizat in parteneriat cu Facultatea de Stiințe și din cadrul Universitații Dunarea de Jos din Galați și Forumul […] The post Primul Targ Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar organizat in Romania first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Invenția revoluționara in agricultura a unui grup de tineri inovatori este prezentata azi la Simpozionul Internațional „Food you Trust”

20:10, 29.03.2024 - Un grup de șase tineri inovatori, inscriși in campania „100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei”, iși va prezenta inovația in cadrul unui workshop organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei (FDVDR) la Simpozionul Internațional „Food you Trust”. Evenimentul…

Dispozitivul care poate revoluționa agricultura, prezentat la un workshop al Senatului Științific al FDVDR

14:30, 29.03.2024 - Șase tineri deosebiți, inscriși in campania „100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei”, iși vor prezenta inovația in cadrul unui workshop organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei (FDVDR) la Simpozionul Internațional „Food you Trust”. Evenimentul are loc…

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, prezent la Simpozionul Internațional „Food you Trust”

17:25, 27.03.2024 - Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei susține inovațiile in domeniul alimentar și participa, in perioada 28-29 martie, cadrul celei de-a patra ediții a simpozionului internațional „Food you Trust” – un eveniment dedicat calitații și siguranței alimentare, organizat…

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?