Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele monede cu portretul oficial al regelui Charles al III-lea intră în circulaţie în Marea Britanie

Publicat:

Primele monede cu efigia oficiala a regelui Charles al III-lea vor intra in circulatie incepand de joi si vor putea fi gasite in oficiile postale de pe intreg teritoriul , relateaza dpa.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planurile de inmormantare ale regelui Charles, actualizate in mod regulat dupa ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este intr-adevar foarte bolnav..." 

14:36, 26.04.2024 - Presa din Marea Britanie scrie ca starea de sanatate a regelgul Charles se deterioreaza progresiv, ceea ce i-a determinat pe oficialii Palatului Buckingham sa actualizeze in mod regulat planul pentru inmormantarea sa.

UE propune Marii Britanii un acord de libera circulație pentru tineri

22:00, 18.04.2024 - UE dorește sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții. Autoritațile britanice vor analiza propunerea UE.

Povestea romanului care spala mașinile regelui Charles. „M-am trezit, intr-o zi, cu un telefon de la oamenii lui“

14:16, 11.04.2024 - Un tanar din Tecuci (Galați) plecat sa munceasca in Marea Britanie și-a deschis propria firma, iar seriozitatea și munca de calitate l-au adus in postura de a spala in prezent mașinile Casei Regale, dar și pe cele ale altor celebritați din insula.

Prințul Harry anunța ca-și dorește reconcilierea cu Familia Regala dupa diagnosticul de cancer al regelui. Care sunt condițiile

15:30, 21.02.2024 - Printul Harry a exprimat recunostinta sa pentru oportunitatea de a calatori in Marea Britanie pentru a-si vizita tatal si a sugerat ca starea de sanatate a regelui Charles ar putea contribui la reconcilierea in familia regala, care a fost marcata de ani de tensiune.

Portretul regelui Charles al III-lea va aparea pe bancnote din Regatul Unit incepand din luna iunie

13:55, 21.02.2024 - Bancnote cu portretul regelui Charles al III-lea vor intra in circulatie in Regatul Unit incepand din data de 5 iunie, a anuntat Banca Angliei miercuri, la mai mult de un an dupa ce a dezvaluit designul acestora.

Ce cod secret va fi folosit cand va fi anunțata moartea regelui Charles al III-lea. Ce se va intampla in Regat in cazul in care monarhul ar deceda

07:55, 13.02.2024 - Charles al III-lea al Marii Britanii a primit, recent, un diagnostic dur: cancer. Ziua in care monarhul se va stinge din viața este una atent planuita. Pregatirile pentru decesul suveranului ar fi inceput insa la scurt timp dupa moartea reginei Elisabeta a II-a.

Primele declarații ale regelui Charles dupa ce a fost diagnosticat cu cancer

12:15, 11.02.2024 - Regele Charles al III-lea a facut, sambata seara, prima declaratie de cand a fost diagnosticat cu cancer. Suvernanul britanic a multumit „din suflet” publicului pentru „mangaierea si incurajarea” sa, informeaza News.ro, care citeaza SkyNews. Intr-un mesaj transmis de la Sandringham, in Norfolk, Regele…


Ce parere ai despre aceasta stire?