Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale iubitului Andrei de la Like Chocolate, după ce a devenit tătic: "Acum mă simt împlinit total"

Publicat:

Fericire mare in familia Andrei de la , in a doua zi de Craciun! Frumoasa artista a adus pe lume un baietel sanatos. Alex, proaspatul tatic, a oferit primele declaratii despre nastere, dar si despre starea actuala a celor doi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale lui Robert Fico dupa atac: „A fost surprins de cat de repede s-a intamplat totul”

13:30, 17.05.2024 - Premierul slovac, Robert Fico, isi aminteste tot ce s-a intamplat in timpul atacului suferit miercuri si al transferului sau ulterior la spital, potrivit presedintelui ales al tarii, Peter Pellegrini, informeaza vineri EFE, citata de Agerpres.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații despre noul iubit! Cine e barbatul care o face sa uite de chinul prin care a trecut cu Alex Dobrescu: "Sunt liniștita..." / VIDEO

17:36, 13.05.2024 - Cristina Cioran iubește din nou și pare sa fie mai fericita ca niciodata. In cadrul unei intervenții telefonice in emisiunea Știrile Antena Stars, vedeta a vorbit despre barbatul care o face sa uite de tot chinul prin care a trecut cu tatal fetiței sale, Alex Dobrescu.

Xtra Night Show. Cum se simte Mihai Albu, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Designerul a facut primele declarații: ”Am suferit...” / VIDEO

09:06, 10.05.2024 - Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer, iar aceasta veste a fost foarte dura pentru el. Nu se aștepta sa primeasca acest diagnostic, astfel ca acum tot ce i-a mai ramas de facut este sa lupte cu boala nemiloasa. Iata cum se simte celebrul designer și ce urmeaza sa se intample in viața lui.

Sabau, primele declarații dupa zvonurile care anunța venirea lui Marius Șumudica la „U”: „Nu e problema mea”

14:45, 03.05.2024 - Neluțu Sabau a oferit primele declarații dupa zvonurile conform carora Marius Șumudica ar urma sa ajunga la Universitatea Cluj, din vara.Sabau spune ca e gata sa continue la Universitatea Cluj, iar „zvonurile nu sunt problema lui”.„N-am nici cea mai mica problema. Este un subiect care nu ma afecteaza.…

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Star Matinal. Kamara și Gabriella Nastas, primele declarații dupa casatorie. Cei doi indragostiți au avut mari emoții: „Surprinzator... / VIDEO

12:10, 23.02.2024 - Kamara și Gabriella Nastas au facut primele declarații, dupa ce s-au casatorit. Cei doi indragostiți au avut mari emoții, chiar daca nu au devenit soț și soție pana la adanci batraneți. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?