Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul slovac Robert Fico a redevenit conștient după o operaţie de câteva ore

Publicat:
Premierul slovac Robert Fico a redevenit conștient după o operaţie de câteva ore

Premierul slovac , care a fost grav ranit intr-o tentativa de asasinat miercuri, a redevenit conștient dupa o operatie de cateva ore, a relatat... The post Premierul slovac a redevenit conștient dupa o operatie de cateva ore appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inexplicabil: Barbatul care l-a ranit pe premierul slovac Robert Fico spune ca nu a vrut sa-l ucida

22:30, 23.05.2024 - Barbatul acuzat ca l-a atacat și ranit pe premierul slovac Robert Fico a declarat ca a acționat din dezacord cu politicile guvernului și a susținut ca nu a vrut sa-l ucida și ca regreta gestul sau. Fico a fost impușcat de patru ori saptamana trecuta, in timp ce iși saluta susținatorii dupa o reuniune…

Premierul slovac Fico se afla in afara oricarui pericol, dar starea sa este grava

18:30, 19.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico nu mai este in pericol imediat, dar se afla in continuare in stare grava, a declarat duminica adjunctul sau, la patru zile dupa o tentativa de asasinat care a provocat o unda de șoc in Europa, noteaza Reuters. „Cel mai rau lucru de care ne temeam a trecut, cel puțin pentru…

Premierul slovac a fost operat din nou. Directoarea spitalului: „Starea sa se mentine foarte grava”

01:25, 18.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, grav ranit miercuri prin impuscare intr-o tentativa de asasinat, a fost vineri operat din nou si starea sa se mentine grava Sursa articolului: Premierul slovac a fost operat din nou. Directoarea spitalului: „Starea sa se mentine foarte grava" Credit autor: Realitatea De…

Robert Fico urmeaza sa fie operat din nou! Barbatul care l-a impușcat pe premierul slovac nu regreta fapta și ar fi mandru

15:50, 16.05.2024 - Starea lui Robert Fico este extrem de grava. Premierul slovac se lupta intre viața și moarte, dupa ce a fost impușcat cu mai multe gloanțe de un barbat. Robert Fico urmeaza sa fie operat din nou și trece prin momente grele. De cealalta parte, atacatorul care l-a impușcat nu regreta fapta.

Operație cu succes pentru premierul slovac care a fost ranit miercuri de mai multe gloanțe

10:15, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, aflat in stare „critica" dupa ce a fost ranit miercuri de mai multe gloante a suferit o interventie chirurgicala care a decurs bine, a declarat viceprim-ministrul Tomas Taraba pentru BBC, relateaza joi AFP.

Ultima ora: care este starea premierul slovac Robert Fico, dupa o operatie complicata de cateva ore

03:25, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, care a fost grav ranit intr-o tentativa de asasinat miercuri, si-a recapatat cunostinta dupa o operatie de cateva ore, a relatat presa locala citata joi de dpa, informeaza AGERPRES.

Prima declarație a atentatorului care l-a impușcat pe premierul slovac Robert Fico | FOTO-VIDEO

22:15, 15.05.2024 - Pe rețelele de socializare circula o inregistrare video in care scriitorul Juraj Cintula, cel care l-a impușcat, miercuri, pe prim-ministrul slovac Robert Fico marturiseste care a fost motivul care l-a determinat sa il asasineze pe seful guvernului.

Premierul slovac Robert Fico, impuscat de mai multe ori intr-un atac armat dupa o sedinta de Guvern

18:30, 15.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, in varsta de 59 de ani, a fost ranit intr-un atac armat, in urma unei sedinte de Guvern, miercuri, la Handlova, in regiunea Trencin, potrivit agentiei TASR, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?