Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inexplicabil: Bărbatul care l-a rănit pe premierul slovac Robert Fico spune că nu a vrut să-l ucidă

Publicat:
Inexplicabil: Bărbatul care l-a rănit pe premierul slovac Robert Fico spune că nu a vrut să-l ucidă

Barbatul acuzat ca l-a atacat și ranit pe premierul slovac a declarat ca a acționat din dezacord cu politicile guvernului și a susținut ca nu a vrut sa-l ucida și ca regreta gestul sau. Fico a fost impușcat de patru ori saptamana trecuta, in timp ce iși saluta susținatorii dupa o reuniune guvernamentala […] The post Inexplicabil: Barbatul care l-a ranit pe premierul slovac spune ca nu a vrut sa-l ucida first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Robert Fico, dezvaluiri despre tentativa de asasinat. Ce are de gand premierul slovac cu cel care l-a impușcat

21:10, 05.06.2024 - Robert Fico a vorbit, pentru prima data, despre tentativa de asasinat la care a fost victima. Premierul slovac a fost externat, dupa zile intregi de ingrijiri medicale, și este gata sa iși reia activitatea. Ce planuri are cu cei care l-a impușcat. Robert Fico nu se razbuna pe atacator Robert Fico a…

Premierul slovac Robert Fico se afla intr-o stare „stabila", dar „grava"

17:36, 22.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico se afla intr-o stare „stabila", dar „grava", a declarat miercuri adjunctul sau, la o saptamana dupa ce a fost impușcat de patru ori intr-o tentativa de asasinat care a zguduit țara.

Robert Fico isi aminteste tot ce s-a intamplat. Pellegrini da detalii dupa ce l-a vizitat pe premierul slovac in spital

15:26, 17.05.2024 - Premierul slovac, Robert Fico, isi aminteste tot ce s-a intamplat in timpul atacului suferit miercuri si al transferului sau ulterior la spital, potrivit presedintelui ales al tarii, Peter Pellegrini, informeaza vineri EFE, citata de Agerpres.

Operație cu succes pentru premierul slovac care a fost ranit miercuri de mai multe gloanțe

10:15, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, aflat in stare „critica" dupa ce a fost ranit miercuri de mai multe gloante a suferit o interventie chirurgicala care a decurs bine, a declarat viceprim-ministrul Tomas Taraba pentru BBC, relateaza joi AFP.

Tentativa de asasinat: Premierul slovac Roberto Fico nu mai este in pericol de moarte dupa ce a fost impușcat in stomac, in maini și picioare

07:10, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico nu se mai afla in pericol de moarte dupa ce a fost impușcat intr-o tentativa de asasinat la ieșirea de la o ședința de guvern miercuri, a declarat un ministru al guvernului.

Ultima ora: care este starea premierul slovac Robert Fico, dupa o operatie complicata de cateva ore

03:25, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, care a fost grav ranit intr-o tentativa de asasinat miercuri, si-a recapatat cunostinta dupa o operatie de cateva ore, a relatat presa locala citata joi de dpa, informeaza AGERPRES.

VIDEO. Premierul slovac Robert Fico, ranit prin impușcare intr-un atentat

17:05, 15.05.2024 - Premierul social-democrat slovac Robert Fico a fost ranit prin impuscare miercuri dupa o reuniune guvernamentala desfasurata in afara capitalei Bratislava, in orasul Handlova, potrivit AGERPRES.

Premierul slovac Robert Fico a fost ranit in urma unui atac armat

16:30, 15.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico a fost impuscat si ranit dupa o reuniune guvernamentala desfasurata in afara capitalei Bratislava, relateaza agentiile Reuters si TASR. Un martor a declarat ca a auzit mai multe impuscaturi si a vazut cum un barbat a fost retinut de politie. (AGERPRES/FOTO radioiasi.ro)


Ce parere ai despre aceasta stire?