Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Operație cu succes pentru premierul slovac care a fost rănit miercuri de mai multe gloanțe

Publicat:
Operație cu succes pentru premierul slovac care a fost rănit miercuri de mai multe gloanțe

Premierul slovac , aflat in stare „critica" dupa ce a fost ranit miercuri de mai multe gloante a suferit o interventie chirurgicala care a decurs bine, a declarat viceprim-ministrul pentru BBC, relateaza joi AFP.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol si foto: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul slovac Robert Fico incepe recuperarea dupa tentativa de asasinat

21:15, 30.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico a fost supus unor noi controale care confirma evolutia pozitiva a starii sale de sanatate. El a inceput procesul de recuperare, transmite spitalul unde este internat.

Inexplicabil: Barbatul care l-a ranit pe premierul slovac Robert Fico spune ca nu a vrut sa-l ucida

22:30, 23.05.2024 - Barbatul acuzat ca l-a atacat și ranit pe premierul slovac Robert Fico a declarat ca a acționat din dezacord cu politicile guvernului și a susținut ca nu a vrut sa-l ucida și ca regreta gestul sau. Fico a fost impușcat de patru ori saptamana trecuta, in timp ce iși saluta susținatorii dupa o reuniune…

Premierul slovac Robert Fico a fost operat din nou. Starea sa se mentine foarte grava

17:05, 17.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, grav ranit miercuri prin impuscare intr-o tentativa de asasinat, a fost vineri operat din nou si starea sa se mentine grava, potrivit declaratiilor directoarei spitalului unde este internat si ale ministrului de interne, Robert Kalinak, transmit agentiile AFP si TASR.

Premierul slovac Robert Fico a redevenit conștient dupa o operatie de cateva ore

08:25, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, care a fost grav ranit intr-o tentativa de asasinat miercuri, a redevenit conștient dupa o operatie de cateva ore, a relatat... The post Premierul slovac Robert Fico a redevenit conștient dupa o operatie de cateva ore appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Ultima ora: care este starea premierul slovac Robert Fico, dupa o operatie complicata de cateva ore

03:25, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, care a fost grav ranit intr-o tentativa de asasinat miercuri, si-a recapatat cunostinta dupa o operatie de cateva ore, a relatat presa locala citata joi de dpa, informeaza AGERPRES.

VIDEO. Premierul slovac Robert Fico, ranit prin impușcare intr-un atentat

17:05, 15.05.2024 - Premierul social-democrat slovac Robert Fico a fost ranit prin impuscare miercuri dupa o reuniune guvernamentala desfasurata in afara capitalei Bratislava, in orasul Handlova, potrivit AGERPRES.

VIDEO Premierul slovac e pe moarte: au fost trase in el cinci gloanțe, in stomac și piept

16:35, 15.05.2024 - Premierul slovac e in stare grava la spital, dupa ce a fost impușcat de cinci ori, in stomac și piept. ‼️ The shooter has been detained, according to preliminary police reports, he was aiming precisely at the prime minister - HNonline. Video: police detain the shooter at the scene of the assassination…

Premierul slovac Robert Fico a fost ranit in urma unui atac armat

16:30, 15.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico a fost impuscat si ranit dupa o reuniune guvernamentala desfasurata in afara capitalei Bratislava, relateaza agentiile Reuters si TASR. Un martor a declarat ca a auzit mai multe impuscaturi si a vazut cum un barbat a fost retinut de politie. (AGERPRES/FOTO radioiasi.ro)


Ce parere ai despre aceasta stire?