Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Premierul slovac e pe moarte: au fost trase în el cinci gloanțe, în stomac și piept

Publicat:
VIDEO Premierul slovac e pe moarte: au fost trase în el cinci gloanțe, în stomac și piept

Premierul slovac e in stare grava la spital, dupa ce a fost impușcat de cinci ori, in stomac și piept.

‼️ The shooter has been detained, according to preliminary police reports, he was aiming precisely at the prime minister - HNonline. Video: police detain the shooter at the scene of the assassination attempt. pic.twitter.com/Cl9dwUwfqv

NEXTA (@nexta_tv) May 15, 2024

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul slovac Robert Fico este in stare stabila, dar grava: Ce declara ministrul sanatatii

15:11, 18.05.2024 - Starea prim-ministrului slovac Robert Fico s-a stabilizat, dar ramane grava, a declarat sambata ministrul Sanatatii din tara, in urma tentativei de asasinat de miercuri impotriva liderului central- european, transmite Reuters, citat de news.ro .

Operație cu succes pentru premierul slovac care a fost ranit miercuri de mai multe gloanțe

10:15, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, aflat in stare „critica" dupa ce a fost ranit miercuri de mai multe gloante a suferit o interventie chirurgicala care a decurs bine, a declarat viceprim-ministrul Tomas Taraba pentru BBC, relateaza joi AFP.

Premierul slovac Robert Fico a redevenit conștient dupa o operatie de cateva ore

08:25, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, care a fost grav ranit intr-o tentativa de asasinat miercuri, a redevenit conștient dupa o operatie de cateva ore, a relatat... The post Premierul slovac Robert Fico a redevenit conștient dupa o operatie de cateva ore appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Tentativa de asasinat: Premierul slovac Roberto Fico nu mai este in pericol de moarte dupa ce a fost impușcat in stomac, in maini și picioare

07:10, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico nu se mai afla in pericol de moarte dupa ce a fost impușcat intr-o tentativa de asasinat la ieșirea de la o ședința de guvern miercuri, a declarat un ministru al guvernului.

Ultima ora: care este starea premierul slovac Robert Fico, dupa o operatie complicata de cateva ore

03:25, 16.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico, care a fost grav ranit intr-o tentativa de asasinat miercuri, si-a recapatat cunostinta dupa o operatie de cateva ore, a relatat presa locala citata joi de dpa, informeaza AGERPRES.

VIDEO - Momentul șocant in care premierul slovac e impușcat de un barbat din mulțime

18:56, 15.05.2024 - Au aparut primele imagini cu momentul in care premierul slovac, Robert Fico, e impușcat de mai multe ori de un barbat din mulțime. ⚡️⚡️⚡️ The moment of the assassination attempt on Slovak Prime Minister Robert Fico. Five shots are heard in the video. pic.twitter.com/0bhjX795md— NEXTA (@nexta_tv)…

VIDEO. Premierul slovac Robert Fico, ranit prin impușcare intr-un atentat

17:05, 15.05.2024 - Premierul social-democrat slovac Robert Fico a fost ranit prin impuscare miercuri dupa o reuniune guvernamentala desfasurata in afara capitalei Bratislava, in orasul Handlova, potrivit AGERPRES.

Premierul slovac, Robert Fico, a fost impușcat. Ar fi fost lovit cu doua sau trei gloanțe

16:26, 15.05.2024 - Momente de panica astazi in Slovacia, dupa ce premierul a fost impușcat. Robert Fico ar fi fost lovit cu doua sau trei gloanțe, potrivit primelor informații, iar un prim suspect a fost deja reținut.


Ce parere ai despre aceasta stire?