Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premier League: Arsenal și-a consolidat fotoliul de lider – Victorie la scor în fața rivalei Chelsea Londra

Publicat:
Premier League: Arsenal și-a consolidat fotoliul de lider – Victorie la scor în fața rivalei Chelsea Londra

Intr-o partida restanta din etapa cu numarul 29 din , a invins categoric rivala Chelsea, scor 5-0 și are un avans de trei puncte in fruntea clasamentului din Anglia.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premier League: Manchester City, victorie la scor intr-un meci restant – La doar un punct de lider

00:00, 26.04.2024 - Manchester City a indeplinit o simpla formalitate in deplasarea de la Brighton, scor 4-0, intr-o partida restanta din etapa cu numarul 29 din Premier League. Elevii lui Pep Guardiola sunt la doar un punct de lider.

Arsenal a spulberat-o pe Chelsea (5-0) si si-a consolidat pozitia de lider in Premier League

09:51, 24.04.2024 - Echipa Arsenal Londra a invins fara drept de apel pe teren propriu formatia Chelsea Londra, cu scorul de 5-0, marti seara, intr-o partida restanta contand pentru etapa a 29-a a campionatului de fotbal al Angliei, potrivit Agerpres.

Arsenal, lider provizoriu in Premier League, dupa victoria cu Wolverhampton

10:16, 21.04.2024 - Arsenal Londra a preluat pentru moment pozitia de lider in Premier League dupa victoria cu 2-0 obtinuta sambata seara in deplasare, in fata lui Wolverhampton, in etapa a 34-a, potrivit Agerpreas.

Denver Nuggets a obtinut o victorie categorica și a revenit in fotoliul de lider al Conferintei de Vest

15:55, 07.04.2024 - Denver Nuggets a obtinut o victorie categorica, cu 142-110, in fata lui Atlanta Hawks, sambata pe propriul teren, intr-un meci din liga profesionista nord-americana de baschet (NBA), revenind in fotoliul de lider al Conferintei de Vest, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Un gol de cascadorii rasului le-a adus prima victorie in Premier League dupa 4 luni: „Se pune și asta” :)

19:05, 06.04.2024 - Un gol bizar inscris de atacantul Dominic Calvert-Lewin (27 de ani) a facut diferența in meciul dintre Everton și Burnley din etapa 28 a Premier League, scor final 1-0. Intoarcem fotbalul din Anglia pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro, difuzat in fiecare zi de vineri. In aceasta…

Arsenal a revenit provizoriu pe primul loc in Premier League

12:50, 10.03.2024 - Arsenal Londra a revenit provizoriu pe primul loc in clasamentul campionatului de fotbal al Angliei, dupa o victorie cu scorul de 2-1 in fata lui Brentford, sambata pe teren propriu, intr-un meci din etapa cu nr.25, informeaza AFP. Echipa antrenata de spaniolul Mikel Arteta s-a impus prin golurile…

Premier League: Arsenal Londra, noul lider dupa o victorie la limita - Rezultatele zilei și clasamentul

22:55, 09.03.2024 - Arsenal Londra a invins pe teren propriu Brentford, scor 2-1, in runda cu numarul 28 din Premier League. „Tunarii” au urcat provizoriu pe prima poziție a clasamentului, cu un punct peste Liverpool.

Erling Haaland a marcat golurile prin care Manchester City a invins-o pe Everton și e lider in Premier League

17:30, 10.02.2024 - Erling Haaland a marcat sambata doua goluri, primele de la revenirea dupa accidentare. Manchester City a obținut astfel, o victorie pe teren propriu cu 2-0 in fața echipei Everton, amenințata cu retrogradarea. Cetațenii urca provizoriu pe primul loc in clasamentul Premier League. Echipa lui…


Ce parere ai despre aceasta stire?