Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prahoveanul Laurian Manta a trecut mai departe la „Vocea României“

Publicat:

Talentatul elev din Slanic, Prahova a trecut de „duelul vocilor" și merge mai departe la „" cu echipa lui

Marți seara, Laurian Manta și  au ridicat publicul in picioare pe melodia Antoniei și a celor de la Vunk, iar pe Horia l-au facut sa regrete ca i-a adus la duel pe "cei mai silitori elevi" ai sai.

"Pleaca" și-au cantat unul altuia Laurian Manta și , duetul brencian caracterizat prin "tinerețea, copilaria și bucuria scenica", așa cum a spus chiar antrenorul lor, pus intr-o situație…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autoritatile din Prahova anunta ca masuratorile facute recent la Slanic 'da semne de stabilizare'

12:36, 11.05.2024 - Autoritatile din judetul Prahova anunta ca masuratorile facute recent la Slanic, unde strada 23 August s-a prabusit partial, in urma cu doua saptamani, la o diferenta de nivel de peste doi metri, arata ca zona „da semne de stabilizare”, iar „surparea nu a prezentat extinderi sau modificari substantiale”.

Guvernul aloca bani pentru stabilizarea solului in orașul Slanic. Ciolacu: E o problema de siguranta a locuitorilor

12:55, 09.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat joi ca Guvernul va aloca fonduri in regim de urgenta, de circa 12 milioane lei, pentru lucrarile de stabilizare a solului in orasul Slanic din judetul Prahova, acolo unde s-a surpat o strada si s-a format un crater de aproximativ doi metri.

Panica din nou in Slanic. O alta strada risca sa se prabușeasca, in urma ploilor torențiale

15:50, 08.05.2024 - Ploile torențiale din perioada Paștelui au provocat panica in localitatea Slanic din Prahova, unde strada Baia Verde prezinta fisuri și cratere semnificative in carosabil, punand in pericol cladirile și locuitorii din zona.

Prefectul judetului Prahova anunta ca operatiunile de umplere de pe strada surpata la Slanic au fost finalizate

22:30, 03.05.2024 - Prefectul judetului Prahova, Emil Draganescu, a anuntat vineri ca operatiunile de umplere a surparii de pe strada 23 August au fost finalizate, urmand a fi executate operatiuni de compactare a umpluturii.

Surparea de la Slanic se marește de la o zi la alta. La ce concluzii au ajuns specialiștii

10:10, 30.04.2024 - Continua starea de panica in Slanic (Prahova), acolo unde, de cateva zile, a aparut un crater uriaș pe o strada, iar zeci de familii au fost evacuate. Autoritațile locale considera ca o posibila cauza a surparii strazii de la Slanic ar putea fi infiltrațiile de apa in sol.

Crater creaza panica la Slanic , județul Prahova

22:45, 25.04.2024 - Un crater cu adancimea de doi metri și o suprafața de 60 de metri patrați a determinat evacuarea a 20 de persoane și devierea traficului in Slanic, Prahova. The post Crater creaza panica la Slanic , județul Prahova first appeared on Informatia Zilei .

Caravana Medicala a ajuns in județul Buzau. Va ramane in județ toata saptamana și va tranzita mai multe sate

18:10, 22.04.2024 - Caravana Medicala s-a oprit saptamana aceasta in județul Buzau. Acolo, oamenii cu probleme de sanatate și care nu au posibilitatea sa ajunga la medic, fie din lipsa banilor, fie din cauza ca un cabinet este prea departe de ei, sunt consultați gratuit.„Am hotarat sa ma alatur din cauza ca stiu ca multi…

Candidatura contestata in strada: „Chiar sustineti un penal?”

18:30, 26.03.2024 - Peste 100 de persoane au protestat, marti dupa-amiaza, in fata Consiliului Judetean (CJ) Prahova impotriva presedintelui CJ, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie. Manifestantii au scandat „La puscarie, Dumitrescule”, „Dumitrescu, nu uita, Prahova nu e a ta” si au sunat din vuvuzele.…


Ce parere ai despre aceasta stire?