Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Posibil atac terorist, comis de o femeie la Lugano, în Elveția

Publicat:

O femeie in varsta de 28 de ani a apucat o femeie de gat si a injunghiat o alta, marți, intr-un magazin din Lugano, din cantonul elvețian Ticino. Sefa politiei nationale, Nicoletta della Valle, a declarat ca suspecteaza o motivatie terorista a atacului.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a nascut de doua ori in 22 de zile. Cum a fost posibil?

09:51, 15.04.2024 - O femeie a șocat lumea, dupa ce a reușit sa nasca de doua ori in doar 22 de zile! Tanara a devenit mama a doi copii, intre care exista aceasta diferența de varsta. Explicația este incredibila.

O femeie a folosit sperma congelata a fiului sau mort pentru a avea o fiica. Cum a fost posibil

17:01, 12.04.2024 - Ana Obregon, in varsta de 69 de ani, a devenit din nou mama in urma cu un an, dupa ce a adus pe lume o fiica prin intermediul unei mame surogat, și a șocat lumea cand a anunțat ca tatal fetiței este fiului ei, Aless Lequio, relateaza Mirror.

Femeie gasita moarta intr-o biserica din Italia, dupa a mers acolo sa caute fantome in urma unei provocari de pe TikTok

15:50, 11.04.2024 - O frantuzoaica in varsta de 22 de ani, al carei cadavru lipsit de sange a fost gasit in weekend intr-o biserica abandonata din Valle d'Aosta din nordul Italiei, cauta o casa bantuita de fantome, informeaza News.ro, conform CNN.

O femeie a nascut de 3 ori intr-un an, dar copiii nu sunt tripleți. Cazul nu este unic, dar este destul de rar. Cum este posibil

17:05, 27.03.2024 - Un caz mai puțin intalnit i-a facut foarte curioși pe internauți dupa ce o mamica a dezvaluit faptul ca a nascut de trei ori intr-un singur an, dar ca micuții nu sunt tripleți. Iata cum a fost posibil cazul uimitor.

Nu este scenariu de film, dar realitate! O femeie iși cauta sora incurcata la maternitate

12:25, 06.03.2024 - O femeie originara din Republica Moldova a postat in rețelele sociale un mesaj, in care cere ajutorul oamenilor pentru a-și gasi o sora, care, spune Ana Siminel, ar fi fost incurcata la maternitate, noteaza Noi.md. "Caut sora nascuta 17 Iulie 1980 . (Posibil 14-18 iulie). Fetele au fost incurcate la…

O femeie din India a ramas fara 1,9 milioane de dolari din cont. Cum a fost posibil: „Nu m-am putut ridica din pat o saptamana”

09:00, 28.02.2024 - O femeie din India a acuzat un director al uneia dintre cele mai mari banci din țara ca a inșelat-o, sustragandu-i 160 de milioane de rupii (1,9 milioane de dolari; 1,5 milioane de lire sterline) din cont. Shveta Sharma spune ca a transferat bani la ICICI Bank din contul sau din SUA.

Accident pe centura Ineului: o femeie e in stare grava la spital

19:55, 11.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe centura Ineului. Un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe camp. „Accident rutier in care a fost implicat un autoturism, pe centura orașului Ineu. Posibil doua persoane incarcerate. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospeciala…

Accident intre Apahida și Juc-Herghelie! O femeie și un barbat, transportați la spital

10:00, 06.02.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in aceasta dimineața la un accident rutier petrecut pe DN1C, intre localitațile Apahida și Juc-Herghelie.„La fața locului au acționat o autospeciala cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au gasit un autoturism rasturnat cu ocupanții…


Ce parere ai despre aceasta stire?