Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Politehnica Timişoara pleacă doar cu un punct din „orezăria” Bihorului. Alb-violeţii au revenit după ce au fost conduşi

Publicat:

Politehnica a inceput prost derby-ul rundei 13 din C8 cu FC Bihor, dar l-a incheiat cu fruntea sus si cu un joc bun in ciuda terenului aproape impracticabil. Alb-violetii au fost condusi la pauza, dar a adus egalarea cu o reusita parca trasa la indigo cu cea a oradenilor. S-a incheiat 1-1, scor […] Articolul Politehnica Timisoara pleaca doar cu un punct din „orezariaBihorului. Alb-violetii au revenit dupa ce au fost condusi a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Leipzig a incheiat la egalitate meciul disputat in deplasare cu Hoffenheim, in etapa a 31-a a campionatului Germaniei

08:25, 04.05.2024 - Formatia Leipzig a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, vineri, in deplasare, in compania echipei Hoffenheim, in etapa a 31-a a campionatului Germaniei. Remiza vine pentru Leipzig dupa patru victorii consecutive, conform news.ro.

SCM Politehnica, aproape de un punct mare la Bucuresti. Alb-violetii raman pe loc de baraj

19:55, 28.04.2024 - SCM Politehnica a fost aproape de o noua surpriza in penultima runda a sezonului regular. Dupa victorie de acasa cu vicecampioana din Constanta, handbalistii alb-violeti au revenit spectaculos in jocul din sala Apollo, dar a cedat in cele din urma la limita pe parchetul lui CSM Bucuresti, scor 23-24.…

Romania, data in judecata de Damen pentru rezilierea contractului incheiat cu statul. Ce spune premierul

08:40, 25.04.2024 - Damen a dat Romania in judecata la Curtea de la Viena, cerand rezilierea acordului de asociere incheiat in 2018, prin care statul roman a devenit actionar majoritar al Damen Shipyards Mangalia.

Iran: 'Atacul nostru s-a incheiat și nu dorim sa-l continuam' / Avertisment dur pentru SUA

10:35, 14.04.2024 - Șeful Statului Major iranian spune ca atacul s-a incheiat și de acum forțele iraniene vor raspunde „daca Israelul ne țintește interesele”. El avertizeaza SUA ca daca participa la un atac impotriva Iranului ii va ținti bazele din regiune.

Bob Iger, șeful legendar al Disney, lasa de ințeles ca era „woke” a companiei s-a incheiat

10:50, 04.04.2024 - Bob Iger, legendarul CEO al Disney care a revenit din pensie pentru a redresa corabia companiei, subliniaza ca aceasta se va concentra doar pe divertisment, fara sa incerce sa promoveze „orice fel de agenda”, relateaza Business Insider.

Ai vazut-o pe tanara din imagine? Daca da, anunța autoritațile! Miruna are 13 ani și a spus familiei ca pleaca la școala, insa nu a mai revenit acasa / FOTO

09:26, 29.03.2024 - Daca ai vazut-o pe fata din imagine, anunța autoritațile! Minora in varsta de 13 ani a fost data disparuta de familie, iar politia a dat-o in urmarire, dupa ce a spus familiei ca pleaca la scoala si nu s-a mai intors acasa.

Candidatul PSD Campia Turzii din 2020, s-a saturat! Pleaca din PSD!

20:25, 06.03.2024 - Candidatul PSD Campia Turzii la funcția de primar, la ultimele alegeri locale, a decis sa paraseasca partidul! Consilierul local Gicu Rece spune ca nu poate face niciun compromis ”cu actuala gașca instalata forțat”. ”Dragii mei, mintea, conștiința și educația mea, refuza sa faca orice compromis cu actuala…

Ștrandul Termal a revenit orașului Timișoara. „Anii de sfidare și de furt al celor care au capușat acest ștrand s-au incheiat“ FOTO

16:45, 04.03.2024 - Recuperat in instanța, Ștrandul Termal se va deschide in acest sezon estival sub umbrela Primariei Timișoara, dupa o serie de intervenții și amenajari. Acum totul intr-o stare avansata de degradare, trebuie sa se intervina in zona de bazine, și in curte, dar și in cladiri.


Ce parere ai despre aceasta stire?