Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pola Zilei: Cum vedeți, ce lipsește din planul urbanistic general (PUG) al lui Bibi?

Publicat:

Am fost de mai multe ori surprinși auzind de conferința de presa la care, alaturi de arhitectul din Timișoara de la o firma cu nume... The post : Cum vedeți, ce lipsește din planul urbanistic general (PUG) al lui Bibi? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului?

11:15, 20.04.2024 - Ne-am pus aceasta intrebare pe nepusa masa vazand agitația nascuta din nimic a politicienilor urbei. Și a celor care se cred sau se propun politicieni.... The post Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Ce se intampla, Doctore?

08:05, 06.04.2024 - Daaa, continuam cu intrebarile adresate candidaților locali pentru Primarie și nu numai. Și pentru ca lupta, destul de previzibil, se va da intre Bibarț, de... The post Pola Zilei: Ce se intampla, Doctore? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O femeie de 49 de ani a murit intr-un accident pe Calea Aradului! Mai multe persoane au fost ranite

22:00, 30.03.2024 - Grav accident sambata dupa-masa pe Calea Aradului, la iesirea din Timisoara, dupa ce doua masini s-au ciocnit. Mai multe persoane au fost ranite, in timp... The post O femeie de 49 de ani a murit intr-un accident pe Calea Aradului! Mai multe persoane au fost ranite appeared first on Special Arad · ultimele…

Crima din gelozie la Timișoara. O studenta, ucisa cu mai multe lovituri de cuțit

11:50, 23.03.2024 - Crima din gelozie ar fi concluzia organelor de cercetare. Cercetarile polițiștilor și ale medicilor legiști au scos la iveala faptul ca studenta descoperita moarta intr-un... The post Crima din gelozie la Timișoara. O studenta, ucisa cu mai multe lovituri de cuțit appeared first on Special Arad · ultimele…

Piața Catedralei, la nesfarșit. S-a scos pavajul de pe axa Mețianu-Turnul de Apa

14:35, 20.03.2024 - Un slogan care a prins destul de bine la finalul anului in care Timisoara a fost Capitala Europeana a Culturii, merge mult mai bine la... The post Piața Catedralei, la nesfarșit. S-a scos pavajul de pe axa Mețianu-Turnul de Apa appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Calendarul alegerilor din 2024. Primele vor fi localele și europarlamentarele, in 9 iunie

12:01, 18.03.2024 - In anul 2024, in Romania vor avea loc toate alegerile importante, inclusiv cele locale, parlamentare, prezidențiale și europarlamentare. Vedeți mai jos cate secții de votare vor fi in Timiș și Timișoara.

Reparații la carosabil pe DN7 Arad-Deva

13:06, 14.03.2024 - DRDP Timișoara anunța ca in aceasta perioada, pe anumite sectoare de drum, se intervine la partea carosabila de pe DN7 Arad-Nadlac. Lucrarile sunt in preponderența... The post Reparații la carosabil pe DN7 Arad-Deva appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Șpaga de 10, 15 euro pentru cei de la CNAIR. Angajații duși ieri la audieri, lasați sa plece acasa

12:56, 14.02.2024 - Niciunul dintre cei 47 de angajați ai CNAIR – DRDP Timișoara din vama Nadlac, care au fost conduși ieri la audieri in urma perchezițiilor ce... The post Șpaga de 10, 15 euro pentru cei de la CNAIR. Angajații duși ieri la audieri, lasați sa plece acasa appeared first on Special Arad · ultimele știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?