Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului?

Publicat:
Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului?

Ne-am pus aceasta intrebare pe nepusa masa vazand agitația nascuta din nimic a politicienilor urbei. Și a celor care se cred sau se propun politicieni.... The post : Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pola Zilei: Mergeți la vot? Și daca da, de ce nu?

09:46, 27.04.2024 - Asta este, listele au fost depuse, mai un pic, trecem de Paști și gata, ne putem dedica plenar alegerilor care vin la inceputul lui iunie.... The post Pola Zilei: Mergeți la vot? Și daca da, de ce nu? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ghinda care a deranjat Rogera. Povestea trista a stejarilor din inima Aradului

19:45, 22.03.2024 - Am crescut cu povestea Stejarul din Borzești, una trista, cu Mitruț, prietenul lui Ștefanuț, care a fost ucis de un han tatar in timp ce... The post Ghinda care a deranjat Rogera. Povestea trista a stejarilor din inima Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Lupta cu morile de vant a locatarilor de pe Grigorescu, in dorința reciclarii

09:55, 20.03.2024 - Una dintre asociațiile de proprietari de pe Grigorescu, din centrul Aradului, ne semnaleaza o problema cu care se confrunta de ceva timp. Dupa ce, cu... The post Lupta cu morile de vant a locatarilor de pe Grigorescu, in dorința reciclarii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL?

09:40, 16.03.2024 - Daca intrebarea vi se pare ciudata, este timpul sa ne explicam. Campania deja bubuie, pereții orașului se umplu de afișe și fotografii uriașe, fara sa... The post Pola Zilei: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Imagini de coșmar pe un fond de vanatoare aflat și pe teritoriul Aradului

19:30, 07.03.2024 - Imagini de coșmar surprinse pe un fond de vanatoare din Timiș, unde au fost gasite zeci de caprioare moarte, dar și cadavre de iepuri și... The post Imagini de coșmar pe un fond de vanatoare aflat și pe teritoriul Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fisuri vizibile de structura la fațada vechii Catedrale Ortodoxe din centrul Aradului

17:00, 21.02.2024 - Pe fațada vechii Catedrale Ortodoxe „Nașterea Sf. Ioan Botezatorul” din centrul Aradului au inceput sa se vada fisuri accentuate, de structura, chiar deasupra frontonului. Catedrala... The post Fisuri vizibile de structura la fațada vechii Catedrale Ortodoxe din centrul Aradului appeared first on Special…

Pola Zilei: Unde sa se construiasca mai bine blocul prevazut langa pasajul spre Gradiște?

09:30, 03.02.2024 - Se mai intampla și lucruri pe bune in Arad, chiar daca mai mult mimate, așa cum a fost și intalnirea unor reprezentanți ai administrației –... The post Pola Zilei: Unde sa se construiasca mai bine blocul prevazut langa pasajul spre Gradiște? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?