Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pola Zilei: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL?

Publicat:

Daca intrebarea vi se pare ciudata, este timpul sa ne explicam. Campania deja bubuie, pereții orașului se umplu de afișe și fotografii uriașe, fara sa... The post : Bibarț și PSD sau Wiener și PNL? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pola Zilei: Ce sa va aduca voua, Iepurașul, pe langa oua?

08:00, 04.05.2024 - In așteptarea Invierii poate este un pic prea de tot sa umblam cu glume ieftine, de aceea incercam sa impacam capra cu varza sau, acum... The post Pola Zilei: Ce sa va aduca voua, Iepurașul, pe langa oua? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Mergeți la vot? Și daca da, de ce nu?

09:46, 27.04.2024 - Asta este, listele au fost depuse, mai un pic, trecem de Paști și gata, ne putem dedica plenar alegerilor care vin la inceputul lui iunie.... The post Pola Zilei: Mergeți la vot? Și daca da, de ce nu? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Publicitate fara reguli. Campania electorala a inceput in Arad de doua luni, cu doi candidați umbland, spun aceștia, …la propriile buzunare

12:10, 21.04.2024 - * In Arad nu exista un regulament pentru publicitate si afisaj (electoral sau nu), spun reprezentanții Primariei Arad, așa ca totul funcționeaza aici doar in... The post Publicitate fara reguli. Campania electorala a inceput in Arad de doua luni, cu doi candidați umbland, spun aceștia, …la propriile…

Pola Zilei: Ce se intampla, Doctore?

08:05, 06.04.2024 - Daaa, continuam cu intrebarile adresate candidaților locali pentru Primarie și nu numai. Și pentru ca lupta, destul de previzibil, se va da intre Bibarț, de... The post Pola Zilei: Ce se intampla, Doctore? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Intrebari deloc surprinzatoare pentru Calin Bibarț?

09:15, 30.03.2024 - Continuam seria inceputa cu cel care ne-a lamurit in final cu Bibi. E vorba de Gheorghe Falca, un negociator cum nu se mai gasește pe... The post Pola Zilei: Intrebari deloc surprinzatoare pentru Calin Bibarț? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Comasate sau masate separat?

09:36, 24.02.2024 - Va rugam cu stima și respect, faceți abstracție de asociațiile mai puțin serioase sau chiar licențioase care va apar in minte la citirea intrebarii. Este... The post Pola Zilei: Comasate sau masate separat? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

A inceput campania: „catfight” intre vicele Cheșa (PSD) și deputatul Wiener (USR) la votarea bugetului | Video

12:30, 14.02.2024 - Daca timp de mai bine de 2 ani, de cand cu alianța PNL – PSD, atmosfera ședințelor CLM a fost una liniștita, tulburata doar de... The post A inceput campania: „catfight” intre vicele Cheșa (PSD) și deputatul Wiener (USR) la votarea bugetului | Video appeared first on Special Arad · ultimele știri din…


Ce parere ai despre aceasta stire?