Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pola Zilei: Ce se întâmplă, Doctore?

Publicat:
Pola Zilei: Ce se întâmplă, Doctore?

Daaa, continuam cu intrebarile adresate candidaților locali pentru Primarie și nu numai. Și pentru ca lupta, destul de previzibil, se va da intre Bibarț, de... The post : Ce se intampla, Doctore? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pola Zilei: Mergeți la vot? Și daca da, de ce nu?

09:46, 27.04.2024 - Asta este, listele au fost depuse, mai un pic, trecem de Paști și gata, ne putem dedica plenar alegerilor care vin la inceputul lui iunie.... The post Pola Zilei: Mergeți la vot? Și daca da, de ce nu? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rectorul UVVG, pe lista de consilieri locali liberali. Coralia Cotoraci s-a inscris in PNL Arad și a ajuns direct pe a doua poziție dupa primarul Bibarț

13:45, 23.04.2024 - PNL Arad a pregatit pentru alegerile din 9 iunie inca o lovitura de imagine, decizand sa puna pe locul doi pe lista de consilieri locali... The post Rectorul UVVG, pe lista de consilieri locali liberali. Coralia Cotoraci s-a inscris in PNL Arad și a ajuns direct pe a doua poziție dupa primarul Bibarț…

Pola Zilei: Intrebari deloc surprinzatoare pentru Calin Bibarț?

09:15, 30.03.2024 - Continuam seria inceputa cu cel care ne-a lamurit in final cu Bibi. E vorba de Gheorghe Falca, un negociator cum nu se mai gasește pe... The post Pola Zilei: Intrebari deloc surprinzatoare pentru Calin Bibarț? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Ce ziceți, care ar fi postul pentru Calin Bibarț in care ar arata cel mai bine?

09:15, 23.03.2024 - Intrerupem seria inceputa acum doua saptamani, cea care se va ocupa in continuare cu intrebarile pe care le-ați adresa, avand in vedere efervescența electorala, cu... The post Pola Zilei: Ce ziceți, care ar fi postul pentru Calin Bibarț in care ar arata cel mai bine? appeared first on Special Arad ·…

Pola Zilei: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL?

09:40, 16.03.2024 - Daca intrebarea vi se pare ciudata, este timpul sa ne explicam. Campania deja bubuie, pereții orașului se umplu de afișe și fotografii uriașe, fara sa... The post Pola Zilei: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cum se intorc copiii acasa, episodul 3. Nici speranțele nu au mai ramas pentru un dram de normalitate

10:05, 14.03.2024 - Azi se implinește o luna de la publicarea articolului Cum se intorc copiii acasa. O zona din Arad, uitata de Primarie, a devenit raiul cainilor... The post Cum se intorc copiii acasa, episodul 3. Nici speranțele nu au mai ramas pentru un dram de normalitate appeared first on Special Arad · ultimele…

Pola Zilei: Ce intrebare i-ați pune acum lui… Gheorghe Falca?

11:15, 09.03.2024 - Nu ne-am fi pus aceasta problema – intrebare? – daca nu observam agitația care a cuprins clasa politica locala de cateva zile. Toți sunt din... The post Pola Zilei: Ce intrebare i-ați pune acum lui… Gheorghe Falca? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ce se intampla in Ungaria?

16:00, 01.03.2024 - Chiar daca e la un pas, chiar daca unii trec granița zilnic la locuința lor din Batania sau alte sate din apropiere, despre politica interna... The post Ce se intampla in Ungaria? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?