Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta MINUNATA, cu peste 15 VIRTUTI. Aflati ce puteti TRATA cu ea

Publicat:

Planta MINUNATA, cu peste 15 VIRTUTI. Aflati ce puteti TRATA cu ea Nativa din zona mediteraneana si consumata de pe vremea Greciei si a Romei antice, a fost cunoscuta inca din timpuri stravechi pentru miraculoasele sale proprietati curative si pentru multitudinea de beneficii pe care le aduce organismului.

Din punct de vedere botanic, anghinarea apartine familiei Asteraceae si genului Cynara. Numele stiintific al anghinarei este Cyanara scolymys si este cultivata in special pentru solzii carnosi ai inflorescentei sale, dar si pentru receptaculii florali care sunt comestibili.

Anghinarea…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce este vinul pelin si cum se obtine

17:56, 20.05.2024 - Mulți dintre consumatorii tradiționali de vin sunt obișnuiți cu vinuri precum Chardonnay, Pinot Gris sau Pinot Noir, insa exista o categorie de oameni care prefera sa bea cate un pahar dintr-o licoare bahica mai puțin cunoscuta, o adevarata bijuterie din domeniul viticulturii. Vinul de pelin este un…

Lipsa de concentrare iți afecteaaza viața? Iata plantele-minune care te poate scoate din incurcatura

16:41, 09.05.2024 - Din fericire, exista plante care au fost folosite de-a lungul timpului pentru a stimula funcțiile cognitive și pentru a imbunatați capacitatea de concentrare. In acest articol, vom explora cateva plante cu proprietați concentrate care te pot ajuta sa iți maximizezi claritatea mentala și productivitatea.  GinsengulGinsengul…

Suc de castraveți: beneficii pentru sanatate și reacții adverse

15:46, 25.04.2024 - Aflați din randurile urmatoare care sunt mai exact beneficiile consumului zilnic de suc de castraveți. In plus, descoperiți și care sunt potențialele reacții adverse, la care cu siguranța ar trebui sa acordați mare atenție.Beneficiile sucului de castravețiPoate ajuta la pierderea in greutateSucul de…

Leacul ascuns in urzici. Afecțiunile care pot fi tratate cu aceste plante

20:45, 22.04.2024 - Urzicile, un remediu sanatosEczemele de piele sunt printre cele mai comune probleme dermatologice, iar urzicile pot fi un remediu eficient in tratarea lor. Consumul de urzici sub forma de mancare sau aplicarea locala a acestora sub forma de crema poate ameliora simptomele eczemelor și poate contribui…

Probioticele naturale, un ajutor din partea naturii pentru sanatatea sistemului digestiv

16:40, 20.03.2024 - Ce sunt probioticele naturale?Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci cand sunt consumate in cantitați adecvate, ofera beneficii pentru sanatatea noastra. Ele sunt cunoscute și sub numele de „bacterii bune” sau „bacterii prietenoase”. Cele mai comune tipuri de bacterii probiotice includ Lactobacillus…

Doua motive pentru care este indicat sa inlocuiești cafeaua cu ceaiul negru. Beneficiile asupra organismului sunt uimitoare

15:00, 13.03.2024 - Hidrateaza organismul, are efecte antioxidante și susține sanatatea oaselor și este considerat a fi chiar mai sanatos decat cafeaua. Iata care sunt beneficiile pe care le poți avea daca și tu bei, in mode regulat, ceai negru!Are proprietați antioxidanteCeaiul negru conține antioxidanți benefici pentru…

Despre Coenzima Q10: rol pentru sanatate și frumusețe

12:35, 04.03.2024 - Despre importanța coenzimei Q10 a inceput sa se vorbeasca tot mai mult in ultimii ani, fiind un ingredient de baza al cosmeticelor destinate pielii. Cu toate acestea, molecula are implicații importante pentru intregul organism, contribuind la menținerea sanatații inimii și a sistemului nervos, avand…

ARBDD a participat la Conferinta stiintifica internationala de la Salonic, Grecia. Ce s-a discutat

11:45, 24.02.2024 - In perioada 14 16 februarie 2024, Universitatea Aristotel din Salonic, Grecia, a organizat Conferinta stiintifica internationala "Abordarea amenintarilor speciilor alogene invazive IAS si atenuarea potentialelor conflicte" in cadrul proiectului LIFE ATIAS "Protectia biodiversitatii si a ecosistemelor"…


Ce parere ai despre aceasta stire?