Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piranda „Paloma”, la un pas de trofeul „iUmor”: „Rezolv eu cumva să pun mâna pe trofeu”

Publicat:

Antonia, cunoscuta ca pirandaPaloma”, finalista la „iUMOR”, vorbește despre cat de mult i s-a schimbat viața de cand a aparut pe scena. Concurenta spune ca abia așteapta sa puna mana pe marele premiu.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Madalina Mihai a caștigat a caștigat marele premiu și trofeul in finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Ești foarte sigura pe tine, nu ți-am simțit emoțiile”

12:50, 27.05.2024 - Madalina Mihai, al carei parcurs la iUmor a convins nu doar juriul sa-i acorde votul de incredere, ci și publicul, care nu a ramas indiferent la prestația acesteia pe parcursul intregului sezon, a caștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de Euro.

Madalina Mihai a caștigat marele premiu și trofeul in finala sezonului 16 iUmor. Ce au spus jurații: „Nu ți-am simțit emoțiile”

11:45, 27.05.2024 - Madalina Mihai, al carei parcurs la iUmor a convins nu doar juriul sa-i acorde votul de incredere, ci și publicul, care nu a ramas indiferent la prestația acesteia pe parcursul intregului sezon, a caștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de Euro.

Ei sunt finaliștii sezonului 16 iUmor. Cine sunt concurenții care au ramas in competiție pentru trofeul iUmor și pentru premiul in valoare de 20.000 de Euro

14:25, 23.05.2024 - iUmor sezonul 16 se apropie de marea finala! Ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Catalin Bordea și Cosmin Natanticu va fi difuzata duminica, 26 mai, iar finaliștii vor da tot ceea ce au mai bun, pentru a caștiga atat trofeul, cat și marele premiu in valoare de 20.000 de Euro. 

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit in lacrimi! Concurenta parasește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO

00:10, 27.04.2024 - Antonia nu a mai putut sa se abțina și a izbucnit in lacrimi atunci cand a aflat ca ea fost eliminata. Concurenta a parasit emisiunea in cadrul ediției de astazi. Momente grele la Mireasa - Capriciile Iubirii!

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, criza de nervi inainte de petrecere. Concurenta a fost calmata de iubitul ei, Cristian: ”Arat ingrozitor, imi vine sa plang” / VIDEO

20:35, 22.04.2024 - Antonia a trecut printr-o criza de nervi inainte de petrecerea de sambata seara. Deși s-ar fi așteptat sa fie pregatita pentru distracție și nerabdatoare sa iși petreaca timpul cu iubitul ei, alte detalii i-au atras atenția Antoniei. Doar Cristian a mai reușit sa o calmeze.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.


Ce parere ai despre aceasta stire?