Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petrolul Rusiei sparge sancțiunile UE!

Publicat:

Embargoul impus de asupra importurilor de petrol rusesc – care a intrat deja in vigoare  – plus un plafon de preț pentru exporturile maritime din afara blocului comunitar au ca scop sa loveasca Rusia fara a afecta Occidentul. Suna prea frumos pentru a fi adevarat. In primul rand, este vorba de nivelul de […] The post sparge sancțiunile UE! first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Suedia și Finlanda cer UE sa inaspreasca sancțiunile anti-Rusia, specific impotriva „responsabililor de moartea lui Navalnii”

14:15, 26.03.2024 - Finlanda și Suedia cer ca Uniunea Europeana sa-și inaspreasca sancțiunile impuse contra Rusiei ca urmare a uciderii in lagar a opozantului Aleksei Navalnii. Ministrul de externe al Suediei, Tobias Billstrom, a declarat, marți, ca „sancțiunile ar trebui extinse”.

Justitia europeana a anulat sanctiunile impotriva pilotului rus Nikita Mazepin

14:05, 20.03.2024 - Tribunalul General al Uniunii Europene a anulat miercuri sanctiunile impuse impotriva fostului pilot rus de Formula 1 Nikita Mazepin, in cadrul raspunsului blocului european la razboiul dus de Rusia impotriva Ucrainei informeaza AFP. Uniunea Europeana a afirmat ca l-a inclus pe Mazepin pe lista de…

Opoziția rusa da alarma: Putin chiar ar putea utiliza bombe nucleare!

16:40, 13.03.2024 - Grigori Iavlinski, voce a Opoziției ruse și fondator al partidului Iabloko, avertizeaza despre riscul unui conflict nuclear ca soluție de ultima instanța pentru impasul Kremlinului, pe fondul tensiunilor cu Occidentul și conflictului din Ucraina. Iavlinski evidențiaza slabiciunea Rusiei in fața capacitaților…

Armenia ia in considerare ideea de a solicita aderarea la UE

15:20, 09.03.2024 - Armenia ia in considerare posibilitatea de a depune o cerere de aderare la Uniunea Europeana, a declarat vineri ministrul de externe Ararat Mirzoian, in timp ce tara sa incearca sa stabileasca legaturi mai stranse cu Occidentul in fata tensiunilor cu aliatul traditional Rusia, relateaza Reuters, potrivit…

Reexport pentru Kremlin: Cum reușește Erevanul sa eludeze sancțiunile pentru ca a ajutat Moscova

10:55, 26.02.2024 - In timp ce Statele Unite și Uniunea Europeana incearca sa priveze Rusia de accesul la componentele folosite pentru nevoile armatei ruse, Parisul, convenind cu Erevanul, ajuta Moscova sa aiba cu ce lupta impotriva Ucrainei.

Rusia a extins lista oficialilor carora li se interzice accesul in țara, dupa sanctiunile Uniunii Europene

17:05, 23.02.2024 - Ministerul de externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.

Rusia amenința Occidentul: Vom fi foarte duri daca ne „furați” bunurile

11:16, 13.02.2024 - Rusia a avertizat marți Occidentul ca Moscova va fi foarte dura daca Statele Unite și Uniunea Europeana vor confisca „bunurile rusești” in valoare de sute de miliarde de dolari, transmite Reuters.

UE pregateste un nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei, la doi ani de la inceputul razboiului

16:05, 05.02.2024 - Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei un nou pachet de sanctiuni, inaintea implinirii a doi ani de la declansarea invaziei ruse care a declansat razboiul din Ucraina, informeaza Agerpres, care preia dpa.Sanctiunile vor fi extinse semnificativ, incluzand peste 200 de persoane si organizatii…


Ce parere ai despre aceasta stire?