Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PETREŞTI: Dezastru ecologic sau braconaj? Peştii dintr-un lac plutesc morţi la suprafaţă

Publicat:

Pesti de 3 – 4 kilograme plutind pe un lac din comuna Petresti, este descoperirea facuta de un barbat din Post-ul PETRESTI: Dezastru ecologic sau braconaj? Pestii dintr-un lac plutesc morti la suprafata apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Dezastru istoric" in Brazilia. 57 de morți și sute de disparuți din cauza inundațiilor. Barajele sunt monitorizate ca sa nu cedeze

08:55, 05.05.2024 - Cel putin 57 de oameni au murit si alți 373 sunt dați disparuți dupa ce ploi torentiale si inundatii au afectat, in aceasta saptamana, statul brazilian Rio Grande do Sul, scrie CNN. Guvernatorul statului spune ca e un "dezastru istoric".

Orașul din Romania in care apare primul cimitir ecologic din țara. Ce reguli stricte vor fi

14:15, 01.05.2024 - Orașul din Romania in care apare primul cimitir ecologic din țara. Ce reguli stricte vor fiUnul din marile orașe ale Romaniei va avea primul cimitir ecologic din țara. Acesta se va intinde pe 10.000 de metri patrați.Situat in apropierea altor trei cimitire existente dintr-un mare oraș din…

Dezastru. Zeci de morți dupa prabușirea unui baraj și inundații devastatoare - VIDEO

07:56, 30.04.2024 - Un baraj s-a prabușit intr-unul din cele mai bune locuri pentru Safari, ducand la decesul a peste 40 de oameni, inclusiv copii. Catastrofa vine dupa saptamani de ploi torențiale care au devastat deja țara, ucigand aproape 100 de oameni și provocand pagube materiale extinse.

EXCLUSIV FOTO: Dezastru ecologic la Asuajul de Sus: Poluare cu azbest pe camp din comuna

09:40, 06.04.2024 - ”Dezastru ecologic la Asuajul de Sus. Autoritatile locale nu au manifestat nici o intenție in a face ceva, in a rezolva problema. Oamenii continua sa duca gunoaie in locurile respective” este mesajul pe care l-am primit pe adresa redacției. The post EXCLUSIV FOTO: Dezastru ecologic la Asuajul de Sus:…

10 hectare parjolite intr-o localitate din județul Cluj / Dezastru ecologic provocat de incendiile de vegetație

07:30, 25.03.2024 - In cursul zilei de sambata 23 martie, au ars mai multe hectare de pașune in comuna Capusul Mare din judetul Cluj. Focul a parjolit efectiv mai multe dealuri din localitatea Dumbrava si a ajuns pana in zona impadurita. 

Ce presupune un atac nuclear Rusia vs. SUA. Planeta devastata: zeci de milioane de morti, orase sterse de pe suprafata Pamantului (VIDEO)

09:40, 16.03.2024 - Americanii au luat in calcul ca Rusia ar putea folosi o arma nucleara tactica in Ucraina, astfel ca s-au pregatit „riguros” pentru un asemenea scenariu. O confruntare intre cele doua superputeri in care ar fi folosite armele nucleare ar putea duce la moartea a cel puțin 85 de milioane de oameni doar…

Dezastru ecologic la doi pași de București. Cum a ajuns apa de puț din Ilfov o adevarata sursa de infecție

18:20, 26.02.2024 - Instalația de tratare a apelor uzate Otopeni (Ilfov) este subdimensionata dupa ce in oraș s-au construit mii de case și blocuri, fara ca primaria sa extinda și stația de epurare, astfel ca aceasta nu mai face fața.


Ce parere ai despre aceasta stire?