Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petrecere mare în familia Claudiei Pătrășcanu! Artista i-a luat moțul fiului ei. Tortul a fost senzația serii

Publicat:

Zile fericite pentru Claudia Patrașcanu! Dupa ce a anunțat ca va avea înca un baiețel, artista le-a dezvaluit prietenilor ei virtuali un nou motiv de sarbatoare. Zilele trecute a avut loc petrecerea de moț a fiului ei, Gabriel, iar tortul a fost senzația serii.

Claudia Partrașcanu și-a surprins prietenii virtuali cu o mulțime de fotografii de la petrecerea de luare a moțului a fiului ei, Gabriel.

Artista le-a spus prietenilor ei virtuali ca petrecerea a fost una reușita și le-a marturisit acestora ca tortul a fost senzația serii. Patrașcanu a ținut sa menționeze ca soțul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Durere fara sfarșit in familia lui Gabi Stangau! Mama violonistului nu iși poate lua gandul de la moartea fiului ei: ”Ce sa ma fac fara tine?!” / FOTO

19:15, 28.04.2024 - Familia lui Gabi Stangau traiește cele mai grele momente dupa moartea lui. Deși au trecut cateva saptamani de la tragedie, suferința este din ce in ce mai mare in sufletul mamei sale. Femeia ar face orice ca sa dea timpul inapoi și sa il mai aiba in viața pe fiul ei. Iata ce mesaj sfașietor a transmis!

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Simona Gherghe le sarbatorește zilele onomastice soțului și fiicei sale! Sfantul Gheorghe este o tradiție in familia lor: ”A patra generație...”

16:15, 23.04.2024 - Simona Gherghe iși sarbatorește fiica și șoțul! Astazi este ziua lor onomastica, astfel ca le-a transmis un mesaj impresionant. Se pare ca Sfantul Gheorghe este foarte important pentru ei, caci face parte din familia lor de multe generații! Mesajul prezentatoarei TV a fost o surpriza minunata pentru…

Zilele petrecute cu prietenii și familia se muta la cafenelele din Iulius Mall Cluj. Vezi ce program au locațiile tale favorite!

12:30, 29.03.2024 - Vremea este din ce in ce mai prietenoasa, iar o plimbare cu cei dragi este tot ce ai nevoie pentru a-ți reincarca bateriile. La Iulius Mall Cluj gasești colțul de natura, liniștea lacului, dar și momente de pauza la una dintre cafenele sau la terasele lor. In ultimele zile de martie, primavara pare…

Amanta lui Gabi Badalau, aliata Claudiei Patrașcanu? Cu ce a ajutat-o femeia pe artista in urma cu patru ani: „Nu o consider pe ea vinovata”

10:50, 19.03.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau au trecut printr-un proces de divorț lung și complicat. Artist a aflat in urma cu cațiva ani ca soțul ei, pe atunci, avea relație cu o alta femeie, cu care a și luat legatura.

Intoarcerea „fiului risipitor“, George Balan, in „familia liberala”

16:50, 18.03.2024 - ■ decizia a fost luata de consilierul local urmare a apariției „Ordonanței traseismului”, prin care se da liber la trecerea la alta formațiune politica, fara pierderea funcției ■ in actualul mandate, George Balan a fost liderul de grup al consilierilor social-democrați ■ Intrarea in vigoare a ordonanței…

Xtra Night Show. Cum raspunde Gabi Badalau acuzațiilor Claudiei Patrașcanu. Omul de afaceri neaga tot ce a spus mama copiilor sai: „Vrea sa fie in atenție” / VIDEO

23:35, 08.02.2024 - In urma acuzațiilor facute, in urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, de catre Claudia Patrașcanu la adresa lui Gabi Badalau, iata ca omul de afaceri intervine și reacționeaza dur. Iubitul Biancai Dragușanu neaga tot ce a spus mama copiilor sai.

Știrile Antena Stars. Foștii socrii ai Claudiei Patrașcanu, acuzați de artista ca i-ar fi invațat pe copii o poezie pentru adulți. Cantareața a fost șocata / VIDEO

15:25, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu este ingrozita lucrurile care s-au intamplat, in ultima perioada, in viața copiilor ei. Artista a facut declarații explozive, conform carora foștii ei socrii i-ar fi invațat pe copii o poezie pentru adulți. Claudia Patrașcanu a inceput sa planga cand a auzit.


Ce parere ai despre aceasta stire?