Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pericol de viituri și inundații în cinci județe din țară. Au fost emise avertizări Cod portocaliu și Cod galben

Publicat:

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a actualizat sambata avertizarile hidrologice, anunțand Cod portocaliu de viituri pe raurile din Dobrogea si Cod galben pe alte cateva rauri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod portocaliu de viituri pe rauri din doua judete, pana sambata noaptea. Cod galben pe alte 7 cursuri

12:50, 09.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis vineri, 9 februarie, o atenționare Cod portocaliu de viituri, valabila pana sambata la miezul noptii pe rauri din doua judete.

Cod portocaliu de inundații in doua bazine hidrografice. Rauri din mai multe judete intra sub avertizare Cod galben

13:50, 04.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, duminica, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile luni și marți pe rauri din mai multe județe.

Atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri pe rauri din zece judete, pana vineri la miezul noptii. Un sat din Bistrița, in pericol

12:25, 19.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, ce vizeaza pana vineri la miezul noptii rauri din zece judete.

Rauri din 11 județe, sub avertizari Cod portocaliu și Cod galben de inundatii

13:15, 04.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din trei județe și o alta averizare, Cod galben, ce vizeaza rauri din opt județe ale țarii.

Pericol de inundatii. Cod galben de viituri pe mai multe rauri din Vest, dar si pe Timis

17:21, 02.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de viituri in sapte judete din vestul si nord-vestul tarii, pana vineri la pranz. Potrivit hidrologilor, incepand de miercuri, de la ora 9:00, si pana vineri, la ora 12:00, vor fi afectate raurile…

Cod galben si Cod portocaliu de inundatii pe rauri din trei judete, pana sambata la miezul noptii

12:06, 15.12.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana sambata la miezul noptii pe rauri din patru bazine hidrografice.

Cod portocaliu și galben de inundatii in Romania. Ce județe sunt vizate de alerta

14:05, 02.12.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis cod portocaliu și galben de indundații in Romania. Iata ce județe din țara sunt vizate de avertizare.

Pericol de inundații. Au fost emise avertizari cod portocaliu și galben de viituri pe Tisa, Viseu, Iza, Lapus si Somes

14:25, 30.11.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri, valabile pana duminica, in 17 bazine hidrografice. Conform prognozei de specialitate, in intervalul 1 decembrie, ora 03:00 – 3 decembrie, ora 12:00, este instituit Codul…


Ce parere ai despre aceasta stire?