Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentru ea chiar merită să te lași de fotbal! Iubita cu 15 ani mai tânără a lui Marius Constantin, surprinsă în imagini fierbinți. Cum a pozat “Perla Banatului”

Publicat:

Continue reading Pentru ea chiar merita sa te lași de fotbal! Iubita cu 15 ani mai tanara a lui , surprinsa in imagini fierbinți. Cum a pozat” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila

07:45, 23.04.2024 - Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila Continue reading Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila at Tabu.

Daniel Stanciu iși scoate iubita numai in locuri exclusiviste! Așa arata viața de fost director sportiv / PAPARAZZI

23:45, 07.04.2024 - Dovezile vorbesc de la sine atunci cand spunem ca Daniel Stanciu iși scoate iubita numai in locuri exclusiviste! Așa arata viața de fost director sportiv. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini…

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

Ce afacere de succes a dezvoltat Marisa Paloma dupa ce a caștigat ”Bravo, ai stil!”    

11:55, 22.03.2024 - ”Cea mai stilata femeie din Romania”, conform titlului caștigat la singurul show de moda ”Bravo, ai stil” (Kanal D), jurații au prevestit ca Marisa Paloma va avea succes in ceea ce va face.  Și au avut dreptate, insa acesta a reușit deocamdata in alt domeniu decat cel vestimentar. Spanioloaica cu origini…

Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța”

10:11, 22.03.2024 - Continue reading Barbatul din Chiajna care și-a batut fosta iubita și s-a baricadat in casa a fost scos de polițiști dupa 14 ore: „Mai intai am vrut sa lamuresc speța” at Info real.

(video) Maia Sandu, surprinsa la una dintre cele mai scumpe vinarii, in weekend: Ar fi cheltuit 11 mii lei doar pe cazare. Reacția președintei

12:55, 18.03.2024 - Președinta Maia Sandu și-a petrecut acest weekend la hotelul și restaurantul unei vinarii din Republica Moldova, alaturi de cateva prietene. Imagini cu șefa statului au fost publicate de jurnalistul Gabriel Calin, potrivit caruia doar pentru cazarea celor 4 oaspeți și o odaie destinata pazei de corp…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Cea mai mare și frumoasa felina din Europa, surprinsa in Munții Apuseni. Splendoare in zapada VIDEO

09:50, 20.02.2024 - Imagini inedite și foarte rare cu un exemplar de ras au fost recent surprinse de camerele de monitorizare a faunei, intr-o padure din Munții Apuseni. Animalul salbatic merge prin zapada in cautarea hranei.


Ce parere ai despre aceasta stire?