Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentagonul a testat cu succes o rachetă intercontinentală, care poate transporta încărcătură nucleară

Publicat:

au anuntat ca au testat cu succes o racheta balistica intercontinentala (ICBM), Minuteman III, echipata cu trei focoase. Lansarea a avut loc marți și a fost operata de militari de la bordul unui post de comanda aerian, potrivit , scrie Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a lansat cu succes o racheta de generatie noua, care va inlocui lansatoarele din anii 1960

20:30, 11.04.2024 - Rusia a lansat joi o racheta de generatie noua, Angara-A5, de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus, dupa doua amanari in doua zile. Lansarea reprezinta o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Americanii au trecut la alt nivel. Pentagonul anunța ca a testat cu succes o noua arma hipersonica

17:26, 21.03.2024 - Un bombardier B-52 a parasit duminica insula Guam, transportand o arma de raspuns rapid lansata din aer (ARRW), au precizat Fortele Aeriene intr-un comunicat.Desi Fortele Aeriene americane au calificat testul drept un succes, nu a fost dezvaluit viteza cu care a zburat arma.In testele anterioare, ARRW…

Reacția SUA dupa declarațiile lui Putin privind folosirea armei nucleare. „Nu exista semne care sa indice ca Rusia va folosi arma nucleara in Ucraina”.

08:35, 14.03.2024 - Statele Unite nu au vazut niciun semn care sa indice ca Rusia se pregateste sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, in reactie la afirmatiile facute de Vladimir Putin.

Rușii s-au laudat ca au testat o racheta nucleara care „poate distruge un oraș mic”, pentru a intimida Occidentul (ISW)

13:20, 03.03.2024 - Rusia a testat o racheta nucleara intercontinentala RS-24 Yars intr-un gest de intimidare la adresa Occidentului, incercand astfel sa slabeasca sprijinul occidental pentru Ucraina, a comunicat Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW), citat de Pravda. Un oficial de la Pentagon a comunicat ca Rusia…

Rusia a testat o noua racheta nucleara, imediat dupa ce Putin a amenințat Occidentul

12:05, 02.03.2024 - Sub privirile intregii omeniri, dupa discursul de joi al președintelui Vladimir Putin, legat de starea națiunii, Rusia a testat o noua racheta nucleara. Rusia a testat o racheta nucleara, a doua zi dupa discursul președintelui Vladimir Putin , in care a ținut sa reaminteasca țarilor occidentale ca și…

SUA au distrus o racheta sol-aer a rebelilor Houthi, care reprezenta o „amenințare iminenta” 

09:25, 02.03.2024 - Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor Houthi din Yemen, care reprezenta o "amenintare iminenta" pentru aeronavele americane din regiune, a anuntat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom), citat de France Presse, preluat de Agerpres.

Putin ia in serios amenintarea nucleara? Rusia a testat o racheta Yars la doar 24 de ore dupa discursul liderului rus

18:26, 01.03.2024 - Putin a susținut un discurs amenințator la adresa Occidentului, dupa care a dat o noua lovitura. Liderul rus a testat o racheta nucleara strategica, la doar 24 de ore de la declarațiile controversate. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul rus al Apararii. Vladimir Putin lovește din nou Rusia a efectuat…

Rusia a testat o racheta nucleara a doua zi dupa discursul prin care Putin a amenințat Occidentul

17:41, 01.03.2024 - Rusia a testat o racheta nucleara strategica la doar 24 de ore dupa ce președintele rus Vladimir Putin a lansat o amenințare nucleara la adresa Occidentului. Anunțul a fost facut de Ministerul rus al Apararii.


Ce parere ai despre aceasta stire?