Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pensionarii din Galați s-au modernizat. Cum au ajuns să-și achite facturile de utilităţi la bibliotecă: „M-au învăţat ca pe un copil de clasa întâia”

Publicat:

Pensionarii din Galați au venit la biblioteca pentru a fi ajutați sa plateasca facturile online, sa-și scoata certificatul digital sau sa se programeze la vaccinare. Mulți dintre ei au venit pentru a-și schimba contractele cu companiile de gaze și electricitate. Pensionarii din Galați iși achita facturile la biblioteca La inceputul anului, Biblioteca V.A. Urechia din […] The post Pensionarii din Galați s-au modernizat. Cum au ajuns sa-și achite facturile de utilitati la biblioteca: „M-au invatat ca pe un copil de clasa intaia” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Agenție de Munca obligata sa achite subvențiile pentru firmele care angajeaza șomeri. Decizia fara precedent a instanței

14:35, 23.04.2024 - AJOFM Galați nu a platit subvenția unei societați pe motiv ca banii se achita in limita sumelor aprobate in bugetul asigurarilor pentru șomaj. Judecatorii au stabilit insa ca la subvenție au dreptul toate firmele care indeplinesc condițiile și depun o cerere in termenul legal.

Bie și Aluziva vin maine in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a, de la ora 18.00, la Antena 1

14:40, 28.03.2024 - Bie Adam și Aluziva vor fi maine prezente in platoul emisiunii Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a, de la ora 18.00, la Antena 1, in show-ul care le testeaza adulților cunoștințele.

Invațatoarea care exploreaza limitele. „Fiecare copil este talentat la ceva, trebuie pus in valoare“

12:31, 17.03.2024 - Adina Stratulat inoveaza permanent la clasa, iar rezultatele sunt notabile. Elevii ei vin cu subiecte pentru lecții, sunt creativi, cunosc avantajele lucrului in echipa și știu sa aplice in viața reala ceea ce invața la clasa.

Galati: 100 de elevi si profesori evacuati dupa ce un elev de clasa a VIII-a a adus un obuz la scoala

15:51, 14.03.2024 - O scoala din judetul Galati a fost evacuata astazi dupa ce un elev a adus un obuz in unitatea de invatamant. Potrivit IPJ Galati, in data de 14 martie 2024, la ora 12:57, I.P.J. Galati a fost sesizat prin apel telefonic la S.N.U.A.U. 112, de catre directorul unei unitati de invatamant gimnazial din…

Doi adulți și un copil, evacuați cu ajutorul elicopterului SMURD din mijlocul unui incendiu din Delta Dunarii

19:45, 10.03.2024 - Doi adulți și un copil au fost evacuați cu ajutorul elicopterului SMURD din mijlocul unui incendiu. Misiunea de salvare a avut loc duminica in Delta Dunarii. In ajutorul celor trei a sarit echipajul aerian de la Galați.

O femeie din Galați și-a „uitat” copilul la spital, unde venise in vizita la alt copil, internat. Explicația mamei: „Am fost in oraș”

10:25, 20.02.2024 - O femeie de 39 de ani din Galați este anchetata dupa ce și-a lasat un copil pe holul spitalului. Venise in vizita la fiica sa de 8 ani, internata. La plecare, a uitat sa iși ia și baiatul de 9 ani, care o insoțise.

Caz șocant in Romania: Un barbat, ramas fara droguri și-a injunghiat parinții și pe polițistul care a venit sa-l aresteze

08:10, 14.02.2024 - Dubla tentativa de omor la Galati. Un barbat de 33 de ani si-a injunghiat parintii si i-a lasat intr-o balta de sange. Ulterior s-a baricadat intr-o casa, la cateva blocuri distanta, unde l-a atacat pe politistul care venise sa-l retina. Din primele informatii, tanarul avea probleme cu drogurile, scrie…

Atac sangeros in Galați! Un tanar și-a injunghiat parinții, dar și un polițist venit la intervenție

16:25, 13.02.2024 - Cele 2 persoane, soț și soție, au fost injunghiate chiar de fiul lor și ar fi in stare grava, dupa ce au fost lovite in zone vitale, potrivit Pro Lider FM.Victimele pline de sange au fost stabilizare la fața locului și transportate la Spitalul Județean de Urgența din Galați.Atacatorul a fugit, iar in…


Ce parere ai despre aceasta stire?