Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pedepse suplimentare pentru fugari. Ce riscă cei care nu se prezintă la închisoare în 7 zile după condamnarea definitivă

Publicat:

Pedepse suplimentare pentru fugari. Ce risca cei care nu se prezinta la inchisoare in 7 zile dupa condamnarea definitiva Persoanele condamnate la inchisoare vor risca o pedeapsa suplimentara pentru evadare, daca nu se prezinta la poliție in termen de șapte zile de la hotararea definitiva de condamnare.  Un proiect care modifica și completeaza Legea nr. 286/2009 privind Codul penal a fost adoptat joi, 12 octombrie, de Guvern. Pentru a se putea aplica, acesta trebuie […] Citește Pedepse suplimentare pentru fugari. Ce risca cei care nu se prezinta la inchisoare in 7 zile dupa condamnarea definitiva

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Persoanele cu handicap, acces gratuit in transportul in comun alaturi de caini ghid. Legea merge la promulgare

14:00, 16.04.2024 - Persoanele cu dizabilitați vor putea merge gratuit cu autobuzele, tramvaiele, troleibuzele și metroul insoțite de caini ghid, potrivit proiectului de lege adoptat marți, 16 aprilie, in unanimitate, de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a declarat deputata USR, Oana Țoiu, inițiatorul…

Ședința de Guvern pentru o Ordonanța de Urgența. Marcel Ciolacu nu dorește eliminarea DISCRIMINARII ROMANILOR și aplicarea Legii 154

13:20, 09.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu convoaca ședința de guvern pentru adoptarea unei Ordonanțe de Urgența privind unele masuri pentru sprijinirea categoriilor de cupluri mama-nou-nascut defavorizate cu tichete sociale pe suport electronic acordate din fonduri externe nerambursabile pentru nou-nascuti, pentru modificarea…

eFactura: Bolos cedeaza in fața antreprenorilor

18:26, 22.03.2024 - Perioada in care nu se vor aplica sanctiuni pentru cei care nu folosesc sistemul eFactura va fi extinsa cu doua luni, pana la 1 iunie, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Marcel Bolos, pe pagina sa de Facebook. „e-Factura: Extindem perioada fara amenzi pana la 1 iunie. Inca de la inceputul implementarii…

„Iureș” intre ultrași

00:10, 15.03.2024 - Politistii Direcției Generale de Politie a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus ieri in aplicare 19 mandate de percheziție domiciliara și 28 de mandate de aducere, in Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași, intr-un dosar penal in care sunt efectuate…

Camera deputaților a aprobat Legea „2 Mai”! Inchisoare cu executare pentru traficantii de droguri!

19:06, 05.03.2024 - Astazi, 5 Martie 2024, Camera Deputaților a adoptat legea „2 Mai, lege care prevede ca traficanții de droguri de mare risc sa nu mai poata primi pedepse cu suspendare. Astfel, legea „2 Mai” a fost aprobata cu 250 de voturi, dar au fost și 21 „impotriva”. Proiectul completeaza in acest sens Legea nr.143/2000…

Proiectul care scuteste de impozit persoanele aflate in situatii speciale, exclusiv pentru un singur mijloc de transport cu capacitate cilindrica mai mica sau egala cu 2.000 cm³, adoptat in Senat

08:16, 05.03.2024 - Senatul a adoptat, luni, in calitate de prim for sesizat, proiectul de lege pentru modificarea art. 469 din Legea 227/2015 privind Codul fiscal. Propunerea legislativa prevede scutirea de impozit pentru persoanele care se afla in situatii speciale, cum ar fi veteranii de razboi, vaduvele de razboi…

Ce risca persoanele care nu declara la ANAF o moștenire. Ce spune legea

18:30, 21.02.2024 - Obligațiile fiscale sunt o parte inevitabila a vieții fiecaruia dintre noi, iar respectarea acestora este esențiala pentru evitarea problemelor legale și financiare. In Romania, Agenția Naționala de Administrare Fiscala (ANAF) joaca un rol crucial in verificarea situației fiscale personale a contribuabililor…

Legea anti-deepfake vrea sa schimbe din temelii plaftormele Social Media. Ce risca persoanele care folosesc aceasta tehnologie

09:40, 10.02.2024 - Pe masa parlamentarilor noștri se afla „Legea deep fake”, document care stabilește ca oricine folosește aceasta tehnologie in scop artistic sa avertizeze ca imaginile și informațiile nu sunt reale. In caz contrar risca o amenda cuprinsa intre 10.000 și 200.000 de lei. Hackerii s-au folosit si de imaginea…


Ce parere ai despre aceasta stire?