Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe sisteeeeem... Luca are „șapse” ani și bate în tobă și dansează ca nimeni altul!

Publicat:

Copiii sunt imprevizibili și de cele mai multe ori timizi. Nu este cazul lui Luca, un baiat de &"șapse anișori&" care a facut spectacol la scena deschisa. 

Cu o toba mai mare și mai grea decât el, Luca și-a început show-ul pe ritmuri orientale, acompaniat de o orchestra serioasa. Scena a luat foc în momentul în care micuțul a renunțat la instrument și a început sa danseze. Mișcarile au fost absolut savuroase, iar nu s-a putu abține și a exclamat: &"Trebuie sa filmez. Așa ceva nu vezi foarte des&".

Aboneaza-te! In fiecare JOI, vezi…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un numar savuros, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1 ,,Dupa ce bei horinca, ți se schimba naționalitatea in maramureșean!”

23:05, 05.04.2024 - Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, in cel mai nou episod iUmor – Alege comedia sezonul 16.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Copiii ansamblului folcloric „Mugurași de la Chindie” din Targoviște, incantatori la „Romanii au Talent”! „Mugurașii au inflorit pe cea mai mare scena de talente din țara”

19:20, 23.02.2024 - Copiii care fac parte din ansamblul folcloric „Mugurași de la Chindie” din Targoviște au facut spectacol pe scena „Romanii au Talent”. „Mugurașii”, sub coordonarea coregrafului Costin Florin Ganga, au inflorit pe cea mai mare scena de talente din țara. Pentru a vedea prestația lor de excepție, in aceasta…

Copiii ansamblului folcloric „Mugurași de la Chindie” din Targoviște au facut senzație pe scena „Romanii au Talent”! „Mugurașii au inflorit pe cea mai mare scena de talente din țara”

18:55, 23.02.2024 - Copiii care fac parte din ansamblul folcloric „Mugurași de la Chindie” din Targoviște au facut spectacol pe scena „Romanii au Talent”. „Mugurașii”, sub coordonarea coregrafului Costin Florin Ganga, au inflorit pe cea mai mare scena de talente din țara. Prin tot ce au aratat pe scena talentații copii…

Concurent din Peru, moment senzațional de stand-up comedy pe scena iUmor. Cheloo, impresionat: ,,Este exact ce-mi place și e primul om care trebuie sa ajunga in finala!’’

14:25, 21.02.2024 - iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce in fața juraților și a telespectatorilor, in fiecare duminica, de la 21.00, cele mai savuroase momente, dar și bonusuri atractive și , in premiera, alegerea unui Președinte iUmor. Cel de-al doilea episod din noul sezon va putea fi urmarit duminica aceasta, de la…

LARY – O explozie de energie și bucurie pe scena muzicii pop

12:05, 15.02.2024 - LARY, nume de scena și marca inregistrata la OSIM, este o aparent rebela, dar inteligenta și plina de energie. Danseaza efervescent, producand o explozie de bucurie și antren. Eleva in clasa a IX-a la Colegiul Național de Arta “George Apostu” Bacau, la clasa de muzica ușoara coordonata de profesorul…

Iși ucide soția și doi copii de 5 și 16 ani, apoi suna la poliție și se autodenunța

07:00, 12.02.2024 - „Numele meu este Giovanni Barreca. Mi-am ucis toata familia, veniți sa ma luați”. Apelul telefonic la centrala poliției din Palermo a fost facut aseara. Tonul barbatului a ramas rece, calm. „Va aștept la Casteldaccia”, le spune anchetatorilor inainte de a inchide. O patrula il preia pe ucigaș, un zidar…


Ce parere ai despre aceasta stire?