Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paweł Gieryński, Abris Capital: Din păcate, ESG e de obicei discutat la modul general și nu dintr-o perspectivă științifică

Publicat:

Ne apropiem de finalul lui 2023 și ESG continua sa fie un acronim misterios pentru multe companii din Romania, deși raportarea non-financiara va deveni o obligație presanta. Am vorbit despre acest subiect cu reprezentanții , fondul de investiții polonez care se afla in avangarda tendințelor ESG in regiune și care putem spune ca stabilește standardele in domeniu in aceasta parte a Europei - dar am vrut sa știm și in ce companii ar putea investi in viitor.

Din pacate, ESG nu este – inca – suficient de sus pe agenda publica, afirma Pawel Gierynski, Managing Partner…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incetinire economica și insolvențe in creștere: care sunt perspectivele pentru companiile din ECE?

15:30, 25.04.2024 - • Insolvențele in Europa Centrala și de Est (CEE) in creștere in 2023 • Noua țari au inregistrat un numar mai mare de insolvențe (Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Romania1), iar trei țari au raportat scaderi ale acestora (Bulgaria, Croația și Letonia)…

Renaște un mare proiect care va schimba Europa: Romania intra in joc și devine poarta Europei

09:16, 15.04.2024 - Ministrul grec al Infrastructurii și Transporturilor, Christos Staikouras, a vorbit despre necesitatea consolidarii in continuare a sistemului european de transport, prin noile coridoare comerciale care leaga Marea Baltica de Marea Neagra și Marea Egee. In cadrul prezentarii susținute la forumul de…

Rusia susține ca a interceptat un transport de bombe artizanale care a trecut prin Romania. Bombele ar fi fost ascunse in icoane

14:05, 02.04.2024 - Serviciul de informații al Rusiei, FSB, susține ca a confiscat un transport de bombe artizanale, care avea ca destinație Moscova și care trecuse anterior prin Romania, Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania și Letonia. Rusia mai pretinde ca dispozitivele explozive proveneau din Ucraina. Nu este clar de…

Serviciile de securitate ruse susțin ca au confiscat icoane cu explozibili livrate din Ucraina prin Romania

12:40, 02.04.2024 - Zeci de kilograme de explozibili, ascunse in icoane ortodoxe, care proveneau din Ucraina au fost confiscate de Rusia, au anunțat marți, 2 aprilie, Serviciile Federale de Securitate (FSB). Explozibilii ar fi tranzitat mai multe țari din UE, printre care și Romania, susține aceeași sursa, potrivit Agerpres…

Estonia afirma ca risca soarta Ucrainei daca nu adera la NATO. Kaja Kallas le cere statelor aliate sa aloce 3% din PIB pentru aparare

20:15, 29.03.2024 - Conflictul actual din Ucraina arata ce s-ar fi putut intampla Estoniei daca aceasta țara baltica nu ar fi devenit membra a Alianței Nord-Atlantice in urma cu 20 de ani, a declarat vineri, 29 martie, ministrul de externe eston Margus Tsahkna, informeaza agenția germana de presa DPA, potrivit Agerpres."Nu…

Autostrada Via-Carpathia va avea sute de kilometri pe teritoriul țarii noastre

07:15, 26.03.2024 - Tomasz Poreba, europarlamentar al partidului pentru Drept și Justiție (PiS), a adus in atenția publicului cel mai important coridor rutier de-a lungul frontierei estice a Uniunii Europene, in cadrul unei discuții privind proiectul Via Carpathia. La masa rotunda au participat reprezentanți importanți…

Salariul a ajuns sa fie inghițit de mancare. Sondajul Eurostat care arata pe ce se duc banii romanilor, in comparație cu restul Europei

11:01, 05.03.2024 - Un sondaj Eurostat recent evidențiaza faptul ca romanii aloca cea mai mare parte a veniturilor lor lunare pentru achiziționarea alimentelor. In clasamentul european, țara noastra ocupa primul loc cu un procent de 23,7%, subliniind astfel provocarile economice cu care se confrunta cetațenii Romaniei…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?