Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru scenarii actualizate privind modul în care s-ar putea încheia războiul din Ucraina

Publicat:

a revizuit patru scenarii de desfasurare a razboiului din Ucraina pe care le-a prevazut in prima luna a invaziei ruse si pe care le-a actualizat in lumina noilor evolutii de pe campul de lupta. Factorii luati in considerare au fost suportul public al ajutorului international acordat Ucrainei, vointa de lupta a armatei tarii atacate si solidaritatea tarilor din NATO.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Traian Basescu: Ar fi o mare greșeala a Romaniei sa nu dea Ucrainei un sistem Patriot. Ucrainenii lupta și pentru noi

21:30, 19.05.2024 - Fostul președinte Traian Basescu spune ca Romania trebuie sa dea Ucrainei o baterie Patriot, pentru ca participa astfel la efortul de a opri armatele Kremlinului. In plus, a spus Basescu la Digi24, Romania va primi la schimb un alt sistem Patriot din banii cu care SUA ajuta Ucraina.

Ungaria anunța o „lupta lunga” impotriva NATO. Ce motive invoca

21:25, 10.05.2024 - Ungaria a anunțat vineri, prin vocea ministrului sau de externe Peter Szijjarto, o „lupta lunga” impotriva planurilor NATO de a spori ajutorul pentru Ucraina in fața invaziei ruse.Potrivit lui Peter Szijjarto, citat de MTI, preluata de Agerpres, Ungaria nu va participa la planurile NATO de a-și spori…

Cum se comporta in lupta avioanele americane F-16, care vor ajunge in Ucraina, comparativ cu echivalentele lor rusești, Su-35, deja folosite in razboi și așteptate de Iran

23:15, 23.04.2024 - Iranul ar fi incheiat iarna trecuta un acord pentru a achiziționa un numar de avioane de lupta rusești Su-35 Flanker-E, care sunt frecvent comparate cu avioanele americane F-16 Fighting Falcon, indelung așteptate de Ucraina și care vor ajunge in curand pe cerul țarii devastate de razboi, scrie marți,…

Vladimir Putin spune ca Rusia nu va ataca țari NATO, dar va distruge avioanele F-16 care vor lupta in Ucraina „indiferent unde ar fi amplasate”

09:36, 28.03.2024 - Președintele Vladimir Putin a declarat ca Rusia nu are intenții ostile impotriva vreunei țari NATO și nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Ceha, dar ca daca Occidentul va furniza avioane F-16 Ucrainei, acestea vor fi doborate de forțele rusești „indiferent unde ar fi amplasate”.

UE: Liderii statelor membre vor progrese in proiectul de utilizare a activele inghetate rusesti in favoarea Ucrainei

07:40, 22.03.2024 - Liderii statelor membre ale Uniunii Europene, reuniti la summit-ul de la Bruxelles, au decis aseara sa avanseze cu un proiect ce vizeaza utilizarea profiturilor din activele inghetate ale Rusiei in Europa pentru a inarma Ucraina. Acest lucru ar trebui sa permita eliberarea unei sume de pana la 3 miliarde…

Generalul Sirskii, despre situația de pe campul de lupta din Ucraina: este „dificila” in Est

17:25, 13.03.2024 - Comandantul-sef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sirskii, a recunoscut miercuri ca situatia pe frontul din estul Ucrainei ramane „dificila”, unde trupele ruse sunt in ofensiva, spre deosebire de alte zone, unde activitatea acestora „s-a diminuat puternic”.

Sat din Rusia, atacat de voluntari rusi care lupta pentru Ucraina VIDEO

15:00, 12.03.2024 - Voluntari rusi care lupta de partea Ucrainei au afirmat marti ca au atacat un sat din Rusia, situat in apropiere de frontiera, in timp ce Moscova sustine ca acestia au fost respinsi inainte sa paraseasca teritoriul ucrainean, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Mai multe unitați de voluntari rusi care lupta pentru Ucraina au atacat teritorii rusești de langa granița

14:46, 12.03.2024 - Voluntari rusi care lupta de partea Ucrainei au afirmat marti ca au atacat un sat din Rusia, situat in apropiere de frontiera, in timp ce Moscova sustine ca acestia au fost respinsi inainte sa paraseasca teritoriul ucrainean.


Ce parere ai despre aceasta stire?