Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru oi au fost înscrise la o școală, în Franța. Motivul din spatele demersului ieșit din tipare

Publicat:

Orice parinte iși dorește, cum e firesc, tot ce e mai bun pentru copilul sau, inclusiv sa aiba acces la educație, și sa poata merge la cursuri. O situație inedita a aparut in cazul unei școli din Franța, acolo unde mai mulți parinți au recurs la o soluție ieșita din tipare, pentru ca ai lor […] The post Patru oi au fost inscrise la o școala, in Franța. Motivul din spatele demersului ieșit din tipare first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru oi au fost inscrise la școala pentru a evita inchiderea instituției

22:55, 14.05.2024 - Un grup de parinți din Franța a gasit o soluție creativa pentru a salva clasa copiilor lor, amenințata de lipsa de elevi. Au inscris patru oi la școala, cu nume, prenume și data nașterii, pentru a ajunge la numarul minim legal.

Incredibil! Patru oi inscrise la o școala din Franța pentru a evita inchiderea instituției

17:51, 14.05.2024 - Un grup de parinți din Franța a gasit o soluție creativa pentru a salva clasa copiilor lor, amenințata de lipsa de elevi. Au inscris patru oi la școala, cu nume, prenume și data nașterii, pentru a ajunge la numarul minim legal.

Patru oi au fost inscrise la o școala, pentru a evita inchiderea instituției, in Franta

12:35, 14.05.2024 - Un grup de parinți din Franța a gasit o soluție creativa pentru a salva clasa copiilor lor, amenințata de lipsa de elevi. Au inscris patru oi la școala, cu nume, prenume și data nașterii, pentru a ajunge la numarul minim legal.

Regatul Unit il expulzeaza pe atasatul militar rus. Motivul din spatele deciziei și reacția Moscovei

17:01, 08.05.2024 - Regatul Unit a anuntat miercuri expulzarea atasatului militar al ambasadei Rusiei, retragerea statutului diplomatic al unor proprietati si limitarea duratei de valabilitate a vizelor acordate diplomatilor rusi, transmit agentiile Reuters si AFP, citate de Agerpres.

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privata si i-a dus la o unitate de invatamant de stat

19:01, 08.04.2024 - Daniel Buzdugan are doi copii care il moștenesc in multe privințe, pe Maria, care are 16 ani, și pe Luca, de 14 ani, și o soție, de profesie medic, langa care a depașit multe momente dificile, pentru ca, dupa cum spune, “faptul ca am fost impreuna m-a facut sa nu le simt ca pe niște […] The post Motivul…

De ce refuza Franța sa il extradeze pe fugarul Paul de Romania, condamnat in dosarul Ferma Baneasa

18:31, 06.04.2024 - Romania nu reușește cu niciun chip sa-l aduca in țara pe fugarul Paul de Romania, condamnat la trei ani si patru luni inchisoare cu executare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa. Franța refuza pur și simplu sa il extradeze pe Paul de Romania, iar decizia este definitiva. Motivul…

David Popovici vrea bodyguarzi la Jocurile Olimpice de la Paris. De ce a cerut o astfel de masura

15:50, 29.03.2024 - David Popovici, in varsta de 19 ani, multiplul campion la inot, legitimat la Dinamo, se pregatește din toate punctele de vedere pentru Jocurile Olimpice de la vara, care vor fi gazduite de Paris. Cu patru luni inaintea marii competiții din Franța, parinții lui Popovici au trimis o solicitare catre cei…


Ce parere ai despre aceasta stire?