Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru oi au fost înscrise la o școală, pentru a evita închiderea instituției, în Franţa

Publicat:
Patru oi au fost înscrise la o școală, pentru a evita închiderea instituției, în Franţa

Un grup de parinți din Franța a gasit o soluție creativa pentru a salva clasa copiilor lor, amenințata de lipsa de elevi. Au inscris patru oi la școala, cu nume, prenume și data nașterii, pentru a ajunge la numarul minim legal.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol si foto: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au sarbatorit sfarșitul clasei a 9-a in scoala, dar au reusit sa dea foc institutiei de invațamant. Cum a reacționat directoarea cand a vazut ca flacarile cuprind cladirea / FOTO

12:21, 23.05.2024 - Cațiva elevi care sarbatoreau terminarea clasei a noua in școala, au reușit sa dea foc instituției de invațamant. Ar fi aprins torțe, artificii si ar fi aruncat chiar și cu petarde. Distractia a ajunsșa final cand flacarile au cuprins cladirea.

Soluția incredibila gasita de parinți pentru a evita inchiderea școlii copiilor lor: Au inmatriculat patru oi

21:10, 15.05.2024 - Un grup de parinți a gasit o soluție creativa pentru a salva clasa copiilor lor, amenințata de lipsa de elevi. Au inscris patru oi la școala, cu nume, prenume și data nașterii, pentru a ajunge la numarul minim legal.

Patru oi au fost inscrise la școala pentru a evita inchiderea instituției

22:55, 14.05.2024 - Un grup de parinți din Franța a gasit o soluție creativa pentru a salva clasa copiilor lor, amenințata de lipsa de elevi. Au inscris patru oi la școala, cu nume, prenume și data nașterii, pentru a ajunge la numarul minim legal.

Incredibil! Patru oi inscrise la o școala din Franța pentru a evita inchiderea instituției

17:51, 14.05.2024 - Un grup de parinți din Franța a gasit o soluție creativa pentru a salva clasa copiilor lor, amenințata de lipsa de elevi. Au inscris patru oi la școala, cu nume, prenume și data nașterii, pentru a ajunge la numarul minim legal.

Patru oi au fost inscrise la o școala, in Franța. Motivul din spatele demersului ieșit din tipare

13:20, 14.05.2024 - Orice parinte iși dorește, cum e firesc, tot ce e mai bun pentru copilul sau, inclusiv sa aiba acces la educație, și sa poata merge la cursuri. O situație inedita a aparut in cazul unei școli din Franța, acolo unde mai mulți parinți au recurs la o soluție ieșita din tipare, pentru ca ai lor […] The…

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Un elev de 15 ani a MURIT dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore, in Franța

20:16, 05.04.2024 - Atacul, care s-a petrecut de joi, vine intr-un moment de tensiuni sporite in scolile franceze. La inceputul acestei saptamani, o adolescenta a fost bagata temporar in coma dupa ce a fost batuta in fata scolii sale din Montpellier, in sudul tarii. In respectivul caz, trei presupusi agresori au fost arestati…

Inchiderea hipermarketurilor in weekend. Anuntul ministrul Agriculturii

14:45, 23.03.2024 - Ministrul Agriculturii Florin Barbu a declarat ca nu este de acord cu propunerea ca hipermarket-urile sa fie inchise sambata si duminica cum cer micii retaileri. ”Am avut o discutie la guvern cu micii retaileri, au avut solicitarea aceasta de a fi inchise in weekend, sambata si duminica, aceste magazine.…


Ce parere ai despre aceasta stire?