Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru elevi ai unui liceu din Ploieşti au ajuns la spital după ce un panou didactic le-a căzut în cap

Publicat:

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, profesorul , incidentul s-a produs, luni, in timpul orelor de curs, la o clasa a XI-a de la Colegiul "" din Ploiesti. Panoul didactic cu caracter ilustrativ s-a desprins de pe perete si a cazut, lovind la cap patru elevi.

Toti cei patru copii au fost dusi initial la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti, de unde au fost preluati de ambulante si transferati la de , pentru mai multe investigatii si pentru consultatii de specialitate.

Purtatorul de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie pe insula Java: 9 elevi și un profesor au murit intr-un accident cu autobuzul școlar

09:40, 12.05.2024 - Cel putin 11 persoane, intre care noua elevi de liceu, si-au pierdut viata si zeci au fost ranite intr-un accident in care a fost implicat un autobuz scolar care transporta elevi de liceu in insula indoneziana Java, a informat duminica politia locala, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Tragedie la Vaslui. Doi angajați ai unei primarii au cazut intr-o fosa septica. Unul a murit

14:55, 08.05.2024 - Un om a murit, iar altul este in stare grava la Spitalul Județean de Urgența, in  timpul evacuarii unei fose septice, in comuna Ștefan cel Mare, din Vaslui. Autoritațile locale au inchiriat un utilaj de curațire a foselor septice, doi localnici, ambii din Marașeni, fiind trimiși sa urmareasca execuția…

Fotbalul, pe planul doi…

01:11, 16.04.2024 - Fostul jucator de prim-eșalon, ploieșteanul Ionuț Șerban (28 ani), care activeaza acum in Liga A Prahova la CSO Teleajenul Valenii de Munte, are nevoie, urgent, de ajutor. Din pacate, in urma unei stari de rau inexplicabile, cu care acesta s-a ”luptat” cateva saptamani, Ionuț, tatal unei fetițe in varsta…

Gorj: Un barbat a cazut cu un ATV intr-un rau

20:50, 06.04.2024 - Gorj: Un barbat a cazut cu un ATV intr-un rau Pompierii au fost solicitați sambata sa intervina pentru salvarea unei persoane care a cazut cu ATV-ul in raul Șușița pe raza comunei Stanești.Este vorba despre un barbat in varsta de 38 de ani care a fost preluat de catre echipajele medicale in stare de…

Focar de norovirus la un liceu din Timișoara, unde zeci de elevi și profesori au ajuns la spital/Ce este norovirusul

09:55, 04.04.2024 - Dupa ce zeci de elevi și profesori de la un liceu din Timișoara au ajuns la spital, pentru ca s-au simțit rau, s-au facut analize și investigații pentru a se stabili ce anume i-ar fi putut imbolnavi pe copiii și dascalii de la unitatea școlara. Mai ales ca, din cate s-a aflat inca de la […] The post…

Peste 80 de elevi și profesori de la un liceu au ajuns la spital cu simptome de intoxicatie. Cauza, un mister

11:36, 03.04.2024 - Zeci de elevi si profesori de la Colegiul Nattional C.D. Loga din Timisoara au ajuns la Spitalul de Copii ”Louis Turcanu” si la Spitalul Municipal din Timisoara, cu simpatome de intoxicatie.

Pericol de explozie la un liceu din Bistrița! Sute de elevi și profesori, evacuați de urgența / FOTO

12:50, 21.03.2024 - A fost pericol de explozie la un liceu din Bistrița! Sute de elevi și profesori au fos evacuați de urgența și au tras o sperietura zdravana. Situația a fost una destul de grava. Iata ce s-a intamplat acolo!

Incident grav la un liceu din București. Peste 20 de elevi au ajuns la spital dupa ce un coleg a dat cu spray lacrimogen.

08:40, 14.02.2024 - Mai multi elevi au fost evacuati din Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din București, dupa ce a fost utilizat un spray iritant, posibil paralizant, in incinta cladirii, iar mai multi elevi au acuzat stare de rau.


Ce parere ai despre aceasta stire?