Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patriarhul Daniel și-a luat mașină nouă de 60.000 de euro

Publicat:

și-a luat mașina noua de 60.000 de euro. Este vorba despre un argintiu, din care a fost vazut coborand ultima data in urma cu cateva zile.Deși nu este un automobil de lux, aceasta mașina nu este una ieftina, scrie reporterntv.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasagera la spital in urma unui accident produs in zona Stadionului din Timișoara

12:40, 05.04.2024 - O femeie in varsta de 67 de ani a avut parte, vineri, de o sperietura groaznica. Mașina in care acesta se deplasa ca pasagera, și care circula regulamentar, a fost implicata intr-un accident auto.

Matias și-a pierdut casa in erupția vulcanului din La Palma și a ramas fara mașina, care a cazut de pe feribot, in fața ochilor lui: „Una sub lava, alta sub apa”

21:40, 03.04.2024 - „Cand am vazut mașina plutind, nu am avut nicio indoiala ca era a mea. Am fost in stare de șoc”, a declarat Matias, intr-un interviu pentru postul de radio Cope, preluat de portalul Canarias7. Accidentul s-a petrecut in timp ce barbatul și familia sa se aflau pe feribotul ce face legatura intre la Gomera…

De ce prefera Dan Bittman transportul in comun fața de mașina personala: „Am fost de nenumarate ori”

15:40, 02.04.2024 - Dan Bittman nu este strain de modestie și prefera transportul in comun fața de mașina personala. Celebrul artist, in varsta de 62 de ani, continua sa impresioneze publicul nu doar prin talentul sau muzical. El a dezvaluit ca nu are nicio ezitare cand vine vorba sa mearga cu autobuzul.

Atac cu mașina-capcana, in urma caruia un oficial instalat de Moscova a fost ucis, in regiunea estica Luhansk | FOTO

18:35, 01.04.2024 - Un atac cu mașina-capcana, efectuat in regiunea parțial ocupata Luhansk, din estul Ucrainei, a dus luni, 1 aprilie, la uciderea unui oficial susținut de Moscova, au anunțat autoritațile locale, potrivit agenției France Presse, preluata de The Moscow Times.Filiala locala a Comitetului de Investigații…

VIDEO INCENDIU la Alba Iulia, in parcarea de la Dedeman: O mașina a luat foc

15:05, 31.03.2024 - VIDEO INCENDIU la Alba Iulia, in parcarea de la Dedeman: O mașina a luat foc O mașina a fost cuprinsa de flacari, duminica, 31 martie, in jurul orei 14.40, pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia. Mașina a luat foc in parcarea magazinului Dedeman.  La fața locului au intervenit pompierii din Alba Iulia…

(video) Surpriza din trafic: „Cand asculți piesa noua a lui Satoshi și artistul e chiar in mașina de alaturi”

10:30, 30.03.2024 - Vlad Sabajuc, pe numele sau scenic Satoshi, știe cum sa-și surprinda fanii: „Mergi noaptea prin oraș ascultand noua piesa a lui Satoshi și in mașina de alaturi e chear el”, scrie SHOK.md .

Bataie pe Podul Grant. Un barbat și o femeie au fost loviți cu mașina dupa o șicanare in trafic

10:35, 29.03.2024 - Un barbat si o femeie au fost loviti cu masina in urma unei sicanari in trafic, care a avut loc in Bucuresti, pe Podul Grant. Barbatul fusese anterior lovit cu pumnul in fata de soferul care a dat cu masina peste cei doi.

Barbat accidentat de o mașina pe strada Primaverii din Cluj-Napoca

13:15, 28.03.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin in aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Primaverii. Din primele date, un barbat ar fi fost accidentat de o mașina. „Echipajul SMURD acorda ingrijiri medicale unui pieton, conștient și cooperant. Mai exact, este…


Ce parere ai despre aceasta stire?