Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papa Francisc a pledat la un templu budist ca religiile să fie călăuze ale speranţei

Publicat:

a vizitat joi templul din Bangkok unde s-a intalnit cu liderul suprem al tuturor budistilor thailandezi si unde a pledat ca religiile sa fie calauze ale sperantei si fraternitatii, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

In al doilea act al vizitei sale in Thailanda, unde a ajuns miercuri, papa a intrat in impresionantul templu budist construit in 1860, unde s-a intalnit cu Patriarhul Suprem Somdej Phra Maha Muneewong, in varsta de 92 de ani, pe care l-a cunoscut in timpul unei vizite la Vatican, inr-un nou pas al dialogului cu reprezentantii acestei religii.

Asemeni

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Papa Francisc, mesaj despre speranța la slujba de Inviere de la Vatican. „Daca ii permitem lui Iisus sa ne ia de mana niciun esec nu ne va condamna la deznadejde”

08:30, 31.03.2024 - Suveranul Pontif a fost prezent sambata seara la slujba de Inviere de la Bazilica Sfantul Petru, la o zi dupa ce a renunțat sa participe la procesiunea din Vinerea Mare la Colosseumul din Roma, din motive de sanatate, relateaza News.ro.Deplasandu-se intr-un scaun cu rotile, Papa Francisc a aparut zambitor…

Zelenski ii raspunde dur Papei: „Biserica este cu oamenii, in prima linie, si nu la 2.500 de km distanta, de unde sa medieze virtual”

09:40, 11.03.2024 - Președintele Volodimir Zelenski a reacționat dur, duminica seara, dupa ce Papa Francisc a indemnat Ucraina sa aiba curajul sa ridice steagul alb și sa negocieze cu Moscova, afirmand ca in razboiul impotriva Rusiei, adevaratii lideri spirituali sunt in prima linie si ii ajuta pe oameni cu rugaciuni,…

Șoparle, șerpi, pasari, cameleoni, veverițe si chiar un urs panda roșu, gasite in valize pe aeroport

07:05, 08.03.2024 - Șase cetațeni indieni au fost arestați pe aeroportul din Bangkok, Thailanda, in timp ce incercau sa scoata din tara nu mai putin de 87 de animale exotice. Printre acestea – 29 de șoparle, 21 de șerpi, 15 pasari, patru cameleoni, doua veverițe si chiar un urs panda roșu. Acesta este pe cale de dispariție…

Produse argeșene oferite de premierul Marcel Ciolacu Sanctitații Sale, Papa Francisc

09:45, 16.02.2024 - Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a inceput miercuri, 14 februarie, o vizita de lucru de doua zile in Italia. Șeful Guvernului este insoțit de mai mulți miniștri. Pe agenda șefului Guvernului se afla o intalnire cu premierul Italiei, Georgia Meloni, dar și o audienta la Papa Francisc, la Vatican.…

Ciolacu s-a intalnit cu Papa Francisc. Mesajul premierului, dupa discuțiile de la Vatican

13:51, 15.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost primit in audiența, joi, de catre Papa Francisc, la Vatican. Prilej cu care șeful Guvernului i-a multumit Suveranului Pontif pentru sprijinul acordat comunitatilor romanesti din Italia și nu numai. „Astazi am avut ocazia speciala sa discut la Vatican cu Sanctitatea Sa…

Marcel Ciolacu s-a intalnit cu Papa Francisc la Vatican. Ce cadouri și-au facut

13:01, 15.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, joi dimineața, de Papa Francisc, liderul de la Palatul Victoria mulțumindu-i pentru sprijinul dat comunitații de romani din Italia. Cei doi au facut și schimb de cadouri cu rol simbolic.

Javier Milei s-a intalnit pentru prima oara cu Papa Francisc, pe care l-a numit in trecut „imbecil care promoveaza comunismul” 

19:20, 11.02.2024 - Papa Francisc a canonizat, duminica, prima femeie sfanta din Argentina natala, un eveniment care l-a adus la Vatican pe fostul sau critic inversunat, presedintele argentinian Javier Milei, relateaza Reuters.

Experiența de vis a unui tenor roman. Alin Stoica a cantat de Craciun la Vatican. Ce i-a spus Papa Francisc VIDEO

22:25, 30.01.2024 - Tenorul Alin Stoica, de la Opera Romana, a povestit, in exclusivitate pentru Adevarul, experiența pe care a avut-o la Vatican, unde s-a intalnit cu Papa Francisc și a cantat in fața Sanctitații sale la concertul de Craciun.


Ce parere ai despre aceasta stire?