Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OSIM va implementa, până în 2017, un sistem modern de comunicare care va cuprinde refacerea bazelor de date

Publicat:

Implementarea unui sistem modern de comunicare, inclusiv cu consilierii in proprietate industriala, este un proiect prioritar, care va cuprinde refacerea totala a bazelor de date, a declarat, luni, directorul general al Oficiului de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM), , la o conferința de specialitate.

"Undeva la începutul anului 2017 vom avea un sistem nou. OSIM-ul are, din pacate, o baza de date foarte veche, nu a fost îmbunatațita în ultimii ani și de aceea exista o serie de probleme legate de comunicarea cu consilierii în proprietate

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania sprijina proprietatea intelectuala și inovația

19:15, 31.05.2024 -  Ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Ștefan-Radu Oprea, alaturi de conducerea Oficiului de Stat pentru Invenții și Marci – OSIM, a primit vizita delegației Oficiului pentru Proprietate Intelectuala a Uniunii Europene – EUIPO, formata din Joao Negrao – director executiv EUIPO și Sandris…

Andrei Nicolae merita sa-și continue proiectele la Tomșani: Fiecare cetațean are dreptul la un tratament egal!

08:35, 29.05.2024 - Primul mandat a fost mai greu, dar nu s-a lasat, iar cetațenii aveau nevoie de un edil perseverent. Așa cum a demonstrat de cand a fost ales primar comunei Tomșani, Andrei Nicolae este un adept al principiului „Fiecare cetațean are dreptul la un tratament egal!”. Candidatul PNL are toate șansele sa…

Valea Doftanei și Drajna – pe lista destinațiilor de calatorie din „Romania Atractiva”

00:40, 22.05.2024 - N. Dumitrescu La nivel guvernamental, sunt puse in practica noi inițiative prin intermediul carora se dorește ca romanii sa descopere frumusețile propriei țari, dar, mai ales, cat mai mulți turiști straini sa viziteze Romania. Cel mai recent exemplu este paltforma multimedia ”Romania Atractiva”, lansata…

Comuna Coroiești și-a luat partea marului de la Consiliul Județean Vaslui

23:20, 18.03.2024 - SPRIJIN… Consilierii județeni vasluieni au aprobat, luni, in cadrul unei ședințe extraordinare, un proiect de hotarare prin care comunei Coroiești ii este alocata suma de 67.932 lei pentru implementarea Programului pentru Școli al Romaniei, in anul școlar 2023 – 2024. Comuna Coroiești este singura din…

Ce cuprinde proiectul de construire, extindere, modernizare, amenajare și dotare de la liceul „Ana Ipatescu” din Gherla

15:15, 13.03.2024 - Consilierii locali din Gherla au fost convocați pe 8 martie la o sedinta publica extraordinara convocata ,,de indata”. Pe ordinea de zi s-au aflat doua puncte, ambele legate de proiecte de investiții la liceul „Ana Ipatescu” din Gherla. 1. Referat și proiect de hotarare privind aprobarea Proiectului…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

Paine cu gust si proprietati de carne inventata la Universitatea Dunarea de Jos: „Este ca si cum ai manca paine cu friptura”

15:30, 12.03.2024 - O paine proteica, cu gust si proprietati de carne, a fost inventata de un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, iar Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati a obtinut brevetul de inventie de la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), informeaza Agerpres.Autorii…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.


Ce parere ai despre aceasta stire?