Orez Djuvec, preparat balcanic – rețetă rapidă
Publicat:Ați incercat vreodata Djuvec? Este un fel de mancare tradițional din Europa de Sud-Est. Djuvec-ul autentic nu include neaparat orez, uneori este facut doar cu legume și carne. In tradiția balcanica, orezul Djuvec s-a impus insa ca fel de mancare cu orez și este adesea servit ca și garnitura la felurile de mancare cu carne sau la gratar. Mazare, ceapa, ardei, orez și sos Ajvar – doar de atat pentru a pregati aceasta rețeta delicioasa din bucataria din Europa de Sud-Est. O porție are aproximativ 280 de calorii.Orez Djuvec Ingrediente orez Djuvec:100 g mazare congelata1 ardei roșu1 ceapa1 lingura…
Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…
Sursa articol: libertatea.ro
Stiri pe aceeasi tema
Numaratoare inversa: Mai sunt doar doua zile pana la Maratonul Nisipului
17:00, 23.05.2024 - Plaja ZOOM Beach din Constanța va deveni, in weekendul 25-26 mai 2024, epicentrul pasionaților de alergare din intreaga lume, gazduind a noua ediție a Maratonului Nisipului CELCO Marea Neagra. Acest eveniment unic, singurul maraton din Europa de Sud-Est desfașurat integral pe nisip, promite doua zile…
Leacul nemțesc pentru curațarea arterelor, reducerea nivelului de colesterol si cresterea sistemul imunitar
17:51, 20.05.2024 - Reteta este simpla și accesibila, fiind compusa dintr-un amestec de ingredientele naturale și aromate. Acest amestec este suficient pentru a detoxifica ficatul și pentru a imbunatați imunitatea, facandu-l perfect pentru cei care cauta un mod natural de a-și menține sanatatea. Daca aveți probleme cu…
Trucul gospodinelor: Cel mai bun ulei pentru prajit pește de Florii
21:55, 24.04.2024 - De ce uleiul de rapița este o alegere superioara?Uleiul de rapița se distinge ca o opțiune excelenta pentru prajit datorita profilului sau nutritiv superior. Acesta este bogat in acizi grași omega-3 și are un conținut scazut de grasimi saturate, facandu-l nu doar o alegere sanatoasa, ci și una care…
Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla
10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…
Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas
10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…
E.ON Romania primeste 300 de cereri de conectare pe saptamana din partea prosumatorilor
18:41, 09.04.2024 - E.ON Romania primeste 300 de cereri de conectare pe saptamana din partea prosumatorilor, fata de 10 cereri pe saptamana la inceputul anului, a declarat, luni, Volker Raffel, CEO E.ON Romania, prezent la dezbaterea "Schimbari geopolitice in Europa de Sud-Est", organizata de AHK Romania.
Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post
09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente 2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…
Cum ții la distanța pofta de dulce? Iata 5 gustari sanatoase care inlocuiesc dulciurile
18:21, 18.03.2024 - Pofta de dulce poate fi o provocare pentru mulți dintre noi, mai ales atunci cand ne straduim sa menținem o alimentație sanatoasa și echilibrata. Cu toate acestea, exista numeroase gustari sanatoase și delicioase care pot satisface aceasta pofta, fara a compromite obiectivele noastre de sanatate. In…