Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opt alpiniști, DISPĂRUȚI în Himalaya: alți patru au fost salvați, după ce au vrut să urce pe un vârf neexploatat

Publicat:

Patru britanici surprinsi de o avalansa au fost salvati de pe partea indiana a lantului muntos Himalaya, in timp ce cautarile continua pentru gasirea altor opt alpinisti, dati disparuti in acelasi masiv, au indicat autoritatile indiene, citate de AFP, relateaza Agerpres.

Britanicii au fost salvati elicoptere dupa ce fusesera zariti duminica dimineata intr-o tabara de baza din apropierea celui de-al doilea varf ca inaltime din India, masivul .

Cei opt alpinisti disparuti - dintre care patru britanici, doi americani, un australian si un indian - planuiau sa escaladeze saptamana…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Justitia din Nepal a ordonat limitarea numarului de permise pentru escaladarea Everestului

19:45, 03.05.2024 - Curtea Suprema din Nepal a ordonat guvernului sa limiteze numarul de permise eliberate pentru escaladarea Everestului si a altor varfuri din Himalaya, a declarat pentru AFP un avocat care a depus o cerere in acest sens.

Trei barbați au fost salvați de pe o insula din Pacific dupa ce au scris „Ajutor” cu frunze de palmier

20:05, 11.04.2024 - Trei barbați au fost salvați de pe o insula care ține de Statele Federale ale Microneziei, din Oceanul Pacific, de Garda de Coasta din SUA, dupa ce au scris „AJUTOR” folosind frunze de palmier.

Adolescenți dați disparuți. Poliția a reușit sa il gaseasca pe unul dintre ei

12:35, 29.03.2024 - Doi adolescenți din județul Gorj au fost dați disparuți de familii și sunt cautați de polițiști. Politistii l-au depistat pe elevul de 17 ani, din Targu Jiu, dat disparut de familie pentru ca nu a mai ajuns acasa dupa cursuri.

FOTO. Caței abandonați, salvați de polițiști de pe un camp din apropiere de Sacalaz

14:26, 28.03.2024 - Polițiștii timișeni de la Biroul pentru Protecția Animalelor, alaturi de cațiva oameni care iubesc animalele, au reușit sa salveze 14 cațeluși abandonați in camp in apropiere de comuna Sacalaz.

Caz halucinant! Peste 70 de caini salvați dintr-un adapost improvizat. Stapanul lor ii ținea intr-o rulota

14:46, 01.03.2024 - Polițiștii au facut o descoperire șocanta. Peste 90 de caini au fost descoperiți intr-un adapost improvizat in apropierea unei paduri. Totul a avut loc in zona Campu lui Neag, din Valea Jiului, iar animalele au fost salvate de politistii de la Protectia Animalelor, in urma unei actiuni desfasurate…

S-A INTAMPLAT PE 20 FEBRUARIE

06:35, 20.02.2024 - 1280: Curtea Imperiala Japoneza ordona tuturor templelor și sanctuarelor sa se roage pentru victorie in a doua invazie mongola iminenta 1 . 1472: Orkney și Shetland sunt lasate de Norvegia catre Scoția, ca plata a zestrei 1 . 1525: Mercenarii elvețieni și germani dezerteaza armata regelui francez Francisc…

Turiști inghețați și epuizați fizic, salvați de la 2.000 de metri, in zona Șaua Batrana din Bucegi VIDEO

15:30, 19.02.2024 - Necunoașterea traseelor montane și imbracamintea neadecvata au fost la un pas sa ii omoare. Mai mulți turiști care s-au aventurat in Bucegi, la peste 2.000 de metri altitudine, au cerut sprijinul salvamontiștilor pentru a putea pleca acasa in siguranța.

Sapte catei, salvati de sub un container, pe un santier din Sectorul 6. Mama lor nu reusea sa mai ajunga la ei pentru a-i hrani

00:01, 07.02.2024 - Sapte catei au fost salvati de doi muncitori in constructii de sub un container, pe un santier din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru ca gardul santierului fusese reparat, mama lor nu reusea sa mai ajunga la ei pentru a-i hrani. Ulterior, echipajele ASPA au capturat cateaua, toti fiind dusi in adapost.


Ce parere ai despre aceasta stire?