Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi variabilă cu tendințe de înnorare: Așteptați-vă la ploaie și posibile furtuni spre seară

Publicat:
Zi variabilă cu tendințe de înnorare: Așteptați-vă la ploaie și posibile furtuni spre seară

Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme variabila, cu tendințe de innorare pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de precipitații spre seara.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și temperaturi placute

07:15, 17.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei.

Avertizare meteo COD GALBEN de furtuni, valabila pana la noapte!

11:30, 07.05.2024 - In urma cu puțin timp, a fost emisa o atenționare meteorologica de COD GALBEN ce vizeaza instabilitatea atmosferica temporar accentuata, valabila pana la ora 23.00. Astfel, in cursul zilei de astazi, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata care se va manifesta prin frecvente descarcari…

Cer noros și temperaturi variabile: Mereorologii prognozeaza pentru astazi ploi și posibile furtuni spre seara

07:56, 07.05.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme variabila, cu tendințe de innorare pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de precipitații spre seara.

Cer noros și temperaturi variabile: Mereorologii prognozeaza ploi și posibile furtuni spre seara

07:50, 07.05.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme variabila, cu tendințe de innorare pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de precipitații spre seara.

De la ceața la incalzire și nori: Meteorologii avertizeaza despre ploaie ușoara spre seara

07:15, 23.04.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, cu o tendința de incalzire treptata pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o creștere a probabilitații de precipitații spre seara.

Incalzire ușoara și posibile ploi: Cum va evolua vremea astazi in Moldova, conform meteorologilor

07:15, 24.03.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant innorata astazi, cu o tendința de incalzire ușoara pe parcursul zilei. Exista posibilitatea de precipitații spre seara, conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii ne pregatesc pentru o zi placuta in aer liber

07:15, 22.03.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cerul va fi parțial acoperit, cu o probabilitate redusa de precipitații, marcand astfel o zi placuta pentru activitați in aer liber.


Ce parere ai despre aceasta stire?